Mikor és miert sirtatok utoljara?
úgy igazán tavasszal, akkor órákat zokogtam. Apámban nagyott csalódtam. Nem akarom elmondani konkrétan. Legyen elég annyi, hogy volt benne némi pia, és olyat tett, ami egész életemet(+családomét) végigkíséri majd. Akkor elváltak anyával (örültem neki).
Amúgy úgy "kevésbé" kb. majdnem mindenhéten. Úgy érzem nem szeretnek annyian, mint akiket én.
Ma! De nem rossz dolog volt csak fájdalmas.
Egyik bnőm elcsúszott a jégen és úgy akart felállni, hogy a jégen van a lába.Erre én megfogtam a lábát kiraktam a hóba, Ő felemelte és orrba rúgott.Annyira fájt :P Teljes erővel :D Ott bőgtem.nem vérzett meg semmi.
Aztán utána kaptam havat a képembe.na ezért is pityeregtem :D
Nem rémlik, hogy a közelmúltban sírtam volna valami miatt. Talán márciusban sírtam egyszer, mert nagyon megbántott valaki, olyan dolgot titkolt el előlem, ami az én életemet is merőben befolyásolta, és már nagyon régóta titkolta, szóval rettentően megbántódtam rajta. Bár akkor is inkább dühömben sírtam:)
17/L
Egy éve halt meg a barátnőm... Azóta sokszor előfordul, hogyha eszembejut. Legutóbb Karácsony estéjén sírtam, pontosan a Barátnőm miatt, hogy nem lehetünk együtt. Tudom, a szívemben ott van, de mégis... olyan jó lett volna megölelni, megajándékozni! Már vissza tudom fojtani, legalább annyira, hogy szolídan történjen és ne essek össze tőle, de amikor megtudtam, hogy mi történt (és még utána is egy darabig, hogyha eszembejutott) úgy elkapott a sírás, hogy levegőt nem kaptam... Bocs, hogy hosszú lett.
Gyuszi, 19
Tegnap reggel amikor egy meghalt kutyáról írt a gazdája egy verset és benne volt az újságba.
15/L
Nem igazodom ki az egyetlen fiún, aki érdekel... Nagyon szeretem... Azt mondta ő is engem, de a volt barátnője igencsak benehezít:'(
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!