Tegnap buliba voltam, mit akarhatott tőlem?
20 éves: szerintem is nagyon sok az olyan 13-14 éves lány akik azt hiszik magukról,h a világ közepei,manikűröshöz járnak,festik a hajukat, mindenkivel összeszűrik a levet...
de nem az összes fiatal ilyen!!!
szerintem a kérdező pont nem ilyen kategóriába tartozik..
én 13 éves vagyok én nem járok bulikba,festeni is ritkán festem magam akkor is halványan és nem fiúzok...
a barátnőimmel lógok vagy gépezek...és nem vagyok elszállva magamtól mert nem vagyok magammal megelégedve és elsősorban magamnak akarok tetszeni nem másnak
szerintem a kérdező is inkább ebbe a kategóriába sorolható..
mellesleg meg te is voltál gondolom 14 és már ebbe a korodba biztos nem a babák haját fésülgetted:)
Nem, nem azt akarom h dícsérjetek, mindössze tanácsot akarok kérni, mert itt idősebbek/tapasztaltabbak is vannak nálam!
Én nem festem magam, a hajamat kiengedve hordom, havonta vasalom egyszer... :]
Akkor én megpróbálok a kérdésre válaszolni, nekem talán sikerül :)
Igen, valószínű bejöttél neki, a csúnyákat nem nézik meg minde alkalommal, max beszólnak neki.
Amúgy nem kell meglepődnöd, hogy nem ment oda, a korod béli fiúk java részének még nincs annyi önbizalmuk és tapasztalatuk, hogy idegen lányt leszólítsanak.
Viszont ha neked van, máskor nyugodtan kezdeményezhetsz, nem baj, hogy Te vagy a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!