Mit csináljak hogy lazábbra engedjen? 12/L
Nekem engedi,hogy hajat mossak,meg menjek ide-oda a barátaimmal(városba,de diszkóba nem akarok)..csak ma is jól lecseszett,hogy hogyan beszélek velük:/ mert hogyan?Mindig elmondom a suliról,amit kell,amikor kérdezi,de akkor is,ha nem kérdezi.És ma meg elkezdi,hogy mióta középiskolás lettem,azóta viselkedek ilyen hülyén,meg,hogy nem tanulok.Na,hát mindenesetre elgondolkodtató a dolog,hogy miért most vágja mindezt a fejemhez,mert két napja nagyon kedves próbálok vele lenni,dehát nem..1 hete beteg és nagyon furcsa lett velem..:S:/ mindenki más jó neki,csak én vagyok a rossz,és persze példálózgat,hogy az egyik gyerek így viselkedik az anyjával,meg tök kedves vele,meg,hogy én miért nem!:@
Szóval,szerintem a beszélgetés sokszor nem vezet semmire,legalábbis anyámnál nem..:/ beszélgess vele,de csak módjával..kedvesen,szépen,okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!