Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy lazábbra...

Mit csináljak hogy lazábbra engedjen? 12/L

Figyelt kérdés
Anyu mindig cseszeget. De persze néha jogosan, hogy pl mért nem mosogatok el, mért gépezek stb...De van hogy nincs oka rá, csak egyszerűen rossz napja volt. Nem vagyok rossz tanuló, legrosszabb(év végi) jegyem 4-es, és ösztöndíjat is kapok, de szerinte nem is tanulok, és többet kéne tanulnom. Nem enged el sehova a barátaimmal. Azt se engedi, hogy 4 naponta mossam a hajam, mert akkor majd "jobban zsírosodik"(hát szerintem ez nem így van) és 2hetente moshatom meg. Mit tegyek, hogy lazítson az elvárásain?
2010. nov. 25. 16:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem engedi,hogy hajat mossak,meg menjek ide-oda a barátaimmal(városba,de diszkóba nem akarok)..csak ma is jól lecseszett,hogy hogyan beszélek velük:/ mert hogyan?Mindig elmondom a suliról,amit kell,amikor kérdezi,de akkor is,ha nem kérdezi.És ma meg elkezdi,hogy mióta középiskolás lettem,azóta viselkedek ilyen hülyén,meg,hogy nem tanulok.Na,hát mindenesetre elgondolkodtató a dolog,hogy miért most vágja mindezt a fejemhez,mert két napja nagyon kedves próbálok vele lenni,dehát nem..1 hete beteg és nagyon furcsa lett velem..:S:/ mindenki más jó neki,csak én vagyok a rossz,és persze példálózgat,hogy az egyik gyerek így viselkedik az anyjával,meg tök kedves vele,meg,hogy én miért nem!:@

Szóval,szerintem a beszélgetés sokszor nem vezet semmire,legalábbis anyámnál nem..:/ beszélgess vele,de csak módjával..kedvesen,szépen,okosan.

2010. nov. 28. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!