Mit csináljak hogy lazábbra engedjen? 12/L
Nekem is van, hogy csak simán rám ordít. Pl: Beszélgetünk és mond valamit, én meg visszakérdezek, hogy "Tessék? Nem értettem" Erre teljesen felháborodik, hogy nem is figyelek arra amit magyaráz. Pedig tényleg nem hallottam.
A hajmosás, meg szerintem moss 4 naponta hajat, vagy a ahogy te szeretnéd, és akkor moss amikor nincs otthon. Amikor higgadt, vagy látod hogy jó a kedve beszélgess vele erről, hogy Neked rossz, hogy így viselkedik. Próbálj vele arról is beszélni, hogy mást szeretnél, több mindent engedjen meg. De szerintem ne hozz fel olyan érveket, hogy "a többiek már ezt csinálják, vagy ide mennek, oda mennek"
mert ez nem hat rá. Sőt, talán még annyira se engedi meg a dolgokat. Én is több este leültem vele beszélni. Mostmár sokat javult a kapcsolatunk. Sikerült beismernie, hogy tényleg nem a legjobb ahogy csinálja ezt... De még mindig van, hogy éjszakákat sírok át és nem érti mi bajom van. (De ez már más téma)
13/L
Kérdezted már miért nem engedi a gyakori hajmosást, azon kívül, hogy hamarabb zsírosodik a hajad tőle? A 4 nap az végülis ideális... Megkérdezhetem, hogy egyedül nevel téged? Apukádtól nem kérhetsz ezzel kapcsolatban segítséget?
Első vagyok.
Jujj, 2 hét?? Szerntem az nagyon sok, nekem mostanában 2 naponta kell hajat mosnom, annyra gyorsan zsírosodik.
Szerntem s egy jobb pllanatában ülj le vele, és beszéld meg, mert ez így tényleg nem gazán jó!!
14/L
Az igaz,hogy a mosástól (a gyakori mosástól) zsírosodik a haj,de a 2 hét is hosszú idő,bár nem tudom milyen a haj típusod,mert pl a hosszú göndör hajúaknak elég 2 hetente,de ez is változó,meg függ attól,hogy szokta meg eddig a haj..
HA hetente mosnál hajat az jobb lenne,nyugodtan vidd el anyudat egy fodrászhoz és hátha ha szakember mondja akkor jobban belátja.
sok sikert.
Júj, ez fogós kérdés, mert engem pont arra noszogat anyu, hogy fogadjak el több meghívást:) Szerintem mondd meg neki, h ugye nem akarja, hogy magányos legyél? Beszélj vele őszintén, hogy néha neked is el kell menned valahova egy kicsit, mert az normális, ha az embernek vannak barátai.
A hajmosásról pedig mondd meg, hogy neten olvastad, hogy gyakrabban kéne. Gondolom ő se 2 hetente mos hajat...
13/L
Kössetek alkut. Ha tanulsz rendesen, és megcsinálod amit kell, akkor elmehess a barátaiddal és hadd moss hajat hetente.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!