Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak hogy lazábbra...

Mit csináljak hogy lazábbra engedjen? 12/L

Figyelt kérdés
Anyu mindig cseszeget. De persze néha jogosan, hogy pl mért nem mosogatok el, mért gépezek stb...De van hogy nincs oka rá, csak egyszerűen rossz napja volt. Nem vagyok rossz tanuló, legrosszabb(év végi) jegyem 4-es, és ösztöndíjat is kapok, de szerinte nem is tanulok, és többet kéne tanulnom. Nem enged el sehova a barátaimmal. Azt se engedi, hogy 4 naponta mossam a hajam, mert akkor majd "jobban zsírosodik"(hát szerintem ez nem így van) és 2hetente moshatom meg. Mit tegyek, hogy lazítson az elvárásain?
2010. nov. 25. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van, hogy csak simán rám ordít. Pl: Beszélgetünk és mond valamit, én meg visszakérdezek, hogy "Tessék? Nem értettem" Erre teljesen felháborodik, hogy nem is figyelek arra amit magyaráz. Pedig tényleg nem hallottam.

A hajmosás, meg szerintem moss 4 naponta hajat, vagy a ahogy te szeretnéd, és akkor moss amikor nincs otthon. Amikor higgadt, vagy látod hogy jó a kedve beszélgess vele erről, hogy Neked rossz, hogy így viselkedik. Próbálj vele arról is beszélni, hogy mást szeretnél, több mindent engedjen meg. De szerintem ne hozz fel olyan érveket, hogy "a többiek már ezt csinálják, vagy ide mennek, oda mennek"

mert ez nem hat rá. Sőt, talán még annyira se engedi meg a dolgokat. Én is több este leültem vele beszélni. Mostmár sokat javult a kapcsolatunk. Sikerült beismernie, hogy tényleg nem a legjobb ahogy csinálja ezt... De még mindig van, hogy éjszakákat sírok át és nem érti mi bajom van. (De ez már más téma)

13/L

2010. nov. 25. 16:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, hogy mit szeretnék, de nem változik semmi:( És nem példálózok mert tényleg nem azért akarom, mert mások ezt csinálják! És egyszer megmostam, de észrevette és kiborult:( De azért köszi, majd igyekszem!:)
2010. nov. 25. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezted már miért nem engedi a gyakori hajmosást, azon kívül, hogy hamarabb zsírosodik a hajad tőle? A 4 nap az végülis ideális... Megkérdezhetem, hogy egyedül nevel téged? Apukádtól nem kérhetsz ezzel kapcsolatban segítséget?

Első vagyok.

2010. nov. 25. 16:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen 2en lakunk, és azért, mert "nem normális, hogy ennyit foglalkozok magammal"!Pedig nem foglalkozom sokat, de nekem az 1. amit megnézek 1 emberen az a haja, és nekem is ez a legfontosabb! És amúgy se vagyok szép, meg nem is sminkelem magam, csak hajat mosni akarok :) Jó az igaz, hogy nem mind1 mit veszek fel :D
2010. nov. 25. 16:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, 2 hét?? Szerntem az nagyon sok, nekem mostanában 2 naponta kell hajat mosnom, annyra gyorsan zsírosodik.

Szerntem s egy jobb pllanatában ülj le vele, és beszéld meg, mert ez így tényleg nem gazán jó!!

14/L

2010. nov. 25. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
bocs,az i betű nem mindig nyomódik le, előző voltam
2010. nov. 25. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Az igaz,hogy a mosástól (a gyakori mosástól) zsírosodik a haj,de a 2 hét is hosszú idő,bár nem tudom milyen a haj típusod,mert pl a hosszú göndör hajúaknak elég 2 hetente,de ez is változó,meg függ attól,hogy szokta meg eddig a haj..

HA hetente mosnál hajat az jobb lenne,nyugodtan vidd el anyudat egy fodrászhoz és hátha ha szakember mondja akkor jobban belátja.

sok sikert.

2010. nov. 25. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Júj, ez fogós kérdés, mert engem pont arra noszogat anyu, hogy fogadjak el több meghívást:) Szerintem mondd meg neki, h ugye nem akarja, hogy magányos legyél? Beszélj vele őszintén, hogy néha neked is el kell menned valahova egy kicsit, mert az normális, ha az embernek vannak barátai.

A hajmosásról pedig mondd meg, hogy neten olvastad, hogy gyakrabban kéne. Gondolom ő se 2 hetente mos hajat...

13/L

2010. nov. 25. 18:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Ő se :) És köszi mindenkinek!Majd még beszélek vele!:)
2010. nov. 25. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kössetek alkut. Ha tanulsz rendesen, és megcsinálod amit kell, akkor elmehess a barátaiddal és hadd moss hajat hetente.

16/L

2010. nov. 26. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!