Van okom aggodni? (aupair vagyok, nem az en gyerkocom)
Lehet,hogy ilyenkor tényleg utál téged,de nem azért mert nem tudsz jól angolul(bár ez is hátrány lehet a mélyreható beszélgetésekben),inkább én arra gyanakodnék,hogy azért neheztel rád,mert veled van a szülei helyett.Kéznél vagy,hát téged utál,ha te nem lennél,akkor anyuval,és apuval lenne.
Úgy veszem le,hogy nincs saját gyermeked,így nincs sok gyakorlatod ahhoz,hogy kitalálhasd mi jár a buksijában,ráadásul kamaszodik is,nyelvi nehézségeid is vannak....nem irigyellek..
Még az éhségsztrájkja is beleillik a képbe,csak azt szeretné ha figyelnének rá!Te meg arra gondolsz,hogy fogyózik,..nem inkább elkeseredett.Sokat segítene,ha beszélgetni tudnál vele,és össze tudnátok barátkozni.
Szia!
Ne aggódj, ez semmi... Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi a gondja veled, mert jobb lenne, ha meg tudnátok beszélni, (esetleg, ha neki van igaza, megbántottad valamiben, akkor te is tudnál változtatni...)
Én vigyáztam egy kisfiúra külföldön (10 éves). Mindig a kedvében jártam, nagyon szerettem. De azt hazudta a szüleinek, hogy én megverem (soha nem tettem). Ellenben ő harapott, többször is, ütött-rúgott. Állandóan azt mondta, hogy utál. Ha esetleg együtt mentünk valahova a szüleivel, vagy a rokonaival, akkor biztos, hogy kiabált velem, vagy megütött... Ha nem volt senki akivel pl. elment volna korcsolyázni (csak én voltam kéznél) akkor arra az 1-2 órára normális volt.
Nála a legnagyobb gond az volt, hogy nagyon el volt kényeztetve. Bármit (szó szerint) kért azt rögtön megkapta. Soha nem szidták le semmiért.
Életem legnehezebb időszaka volt. 4 hónapig vigyáztam rá, de teljesen kikészültem idegileg, 5 kilót fogytam...
Szia
Az a baj, hogy sokan nem ismerik az angol gyerekeket ezert nem latjak at a dolgot.
Itt nem az a helyzet mint otthon.Itt 100szor gonoszabbak a gyerekek.
Elofordulhat, hogy azert nem eszik, mert bantottak a sulya miatt.
Evente tobb 10 gyerek kerul korhaba kiszaradas es ehseg miatti ajulas kovetkezteben.
En is itt elek, tudom, hogy nehez atallni az itteni dolgokra.
En is vigyaztam egy 12 eves lanyra aki azota mar 14.
Ot orvoshoz kellett hordani mert agyon szekaltak, hogy nincs meg melle!! ami 12 eves korban azert nem elvaras.
Vekony es alacsony kislany az osztalytarsai meg 50-60 kilosak voltak, tehat boven jutott cicinek is belole.
Rengetek odafigyelest igenyelt, de sokszor veszekedtunk is.
Valoszinuleg rajtad vezeti le a frusztraciojat.
Azert en szolnek a szuloknek, mert itt nagyon komolyan veszik a gyermek banmtalmazast (tudom, hogy nem tortent ilyen), de ha a szulok meglatjak a rajzokat nehogy rosszra gondoljanak.
Csak a sajat vedelmed erdekeben szolj, mert utana nincs az az Isten aki kimagyarazza, ha rossz hirbe keveredsz elottuk.
Ne aggodj meg fog oldodni.
Ha gondolod irj privit...ha jol esne dumalni stb.
szia
nem jo a freemail, nem tudok valaszolni :S
ha gondolod addig irj ide es itt valaszolok a gondolod :)
szep napot
Szia
En Sheffieldben vagyok 26eves es most babazok, de vegre a sajat babammal aki 9.5 honapos :)
egyebkent kozmetikus es sminkeskent dolgoztam itt es a fonokom kislanyara vigyaztam munkaidon kivul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!