Szerintetek ez jó ajándék?
Figyelt kérdés
Karácsonyi húzásnál egy olyan lányt kaptam, akivel nagyon régen jóban voltunk, de már nem igazán ismerem... ő a "menőkhöz" tartozik, én meg egy teljesen más körben mozgok (amolyan igazi rocker csapat, akik nem a legújabb divatot majmolják)
Szóval nem igazán tudom, minek örülne... Arra gondoltam, süthető gyurmából csinálnék neki egy nyakláncot és egy fülbevalót(fekete rózsák lennének rajta) plusz csoki, meg még valami... talán egy ékszeres dobozka...
Mit gondoltok?
Vagy inkább bízzak meg valakit a baráti köréből, hogy faggassa ki?
2010. nov. 24. 23:24
12/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, olyan kicsi volt, hogy nem akart ráfókuszálni a fényképező... amúgy ezt adtam neki, és nagyon nagy sikere volt :) nem hitték el, hogy kézzel csináltam :D
Köszi a válaszokat:)
2010. dec. 22. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!