Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez jó ajándék?

Szerintetek ez jó ajándék?

Figyelt kérdés

Karácsonyi húzásnál egy olyan lányt kaptam, akivel nagyon régen jóban voltunk, de már nem igazán ismerem... ő a "menőkhöz" tartozik, én meg egy teljesen más körben mozgok (amolyan igazi rocker csapat, akik nem a legújabb divatot majmolják)

Szóval nem igazán tudom, minek örülne... Arra gondoltam, süthető gyurmából csinálnék neki egy nyakláncot és egy fülbevalót(fekete rózsák lennének rajta) plusz csoki, meg még valami... talán egy ékszeres dobozka...

Mit gondoltok?

Vagy inkább bízzak meg valakit a baráti köréből, hogy faggassa ki?

2010. nov. 24. 23:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az ékszeres dobozka csokival vagy esetleg szaloncukorral (olvastam, hogy karácsonyi húzás, gimiben mi szaloncukrot is szoktunk rakni) ügyes ötlet.
2010. nov. 24. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Hűűű, engem is kihúzhatnál. :D
2010. nov. 25. 00:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Húha! Ismerős vagy nekem! Mi a keresztneved és hány éves vagy? Egyébként sztem jó amit írtál én tuti örülnék neki.
2010. nov. 25. 20:06
 4/12 anonim válasza:
Nagyon kreatív vagy, szerintem tuti örülne neki!
2010. nov. 25. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem, nem jó ötlet. Ha nem tetszik neki, a süthető gyurma ékszer, akkor téged fog fikázni, hogy nincs ízlésed és ki fog beszélni. Valami bolti dolgot vegyél neki. Vannak ilyen Eurós boltok. Ott összeválogatsz sminkcuccot, csokit, nőies dolgokat. Süthetsz mellé mézeskalácsot is.

16/L

2010. nov. 26. 19:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: szerintem nem ilyen rosszindulatú emberről van szó...

Amúgy köszi a válaszokat, még szívesen várom a többiek véleményét is :)

2010. nov. 26. 23:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 17 vagyok
2010. nov. 26. 23:16
 8/12 Mrs. Valaki válasza:

Szerintem ki kéne hagyni a gyurmát, inkább gémkapocsra rakhatnál kissebb gyöngyöket és csoki helyett szaloncukrot rakni. Ahogy mondtad 17 éves vagy és ha nem örül a gyurmának... :(

Én ezt adnám nekem is van gémkapcsos karkötőm... Nagyon kír...

Hali:Mrs. Valaki

2010. nov. 30. 13:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia!Ha nem tudod minek örülne akkor vegyél neki csokit vagy gyümölcsöt azt mindenki szereti.
2010. nov. 30. 16:02
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem akarom, hogy úgy tűnjön, mintha védeném az ötletem, de egyáltalán nem látszik rajta, hogy gyurmából készült és nem néz ki gyerekesen meg semmi...

lehet, hogy teszek fel róla egy képet, hogy milyet csinálnék...

2010. nov. 30. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!