Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítség! Megőrülök a liberáli...

Segítség! Megőrülök a liberális tanárnőtől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén bevezettek egy új tantárgyat az iskolába, a neve European Studies. Arról szól, hogy megismerjük Európát, angol nyelven folyik, elvileg. Erre a célra egy új tanárnőt is vettek fel. De komolyan, olyan ideges vagyok a liberális maszlagtól, amit belénk dumál-.- Pl.: Le kellett rajzolnunk a kedvenc mesénkből egy jelenetet, én a Forró vizet a kopaszra! c. népmesét rajzoltam. Erre lecsesz, mert ez diszkrimináció, hogy a farkast azért akarja bántani a malac, mert más mint a többi farkas. Meg szünetben egy osztálytársam négerviccet mesélt és majdnem megpofozta, mert nem nevezhetjük négernek, mert manapság nem szabad azt mondani hogy egy néger áll az utcán, hanem azt kell mondani hogy egy férfi vagy egy nő áll az utcán... Már megőrülök tőle! Meg a sulinkban elég vegyesek a nemzetiségek (arabok, portugálok, osztrákok németek, cigányok, amerikaiak, magyarok), és ő ennek örül, én sem utálom a többieket, de azért is lecseszett a múltkor, mert kérdezte, hogy hol vannak a többiek, én meg válaszoltam, hogy a portugálok még a tesiöltözőben, a németek meg lementek a tízóraiért. Ez nem túlzás már kissé?

13/L (6ik)

2010. nov. 24. 14:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

szerintem egyedül ez a portugálok még az öltzőben a németek meg tízóraiért volt ami tényleg ilyen megkülönböztetés vagy nem tudom,de kicsit furán hangzik.:)

amúgy igen eléggé durván túloz,de nézd az ő oldaláról...neki is van egy nézete amit nagyon véd és tisztel és követ.

amúgy igen, a négerezés eléggé sértés egy feketének.bár azért ebbe is beletudok kötni,hogy akkor engem ne magyarozzanak le.sőt egyáltalán ne különböztessen meg.

Ráadásul a feketék kisebbségben élnek,mármint ezt úgyértem,hogy kevesebben vannak mint a fehérek.

Egyébként ezeket a konfliktusokat szerintem úgy tudjátok elkerülni,hogy amikor az a nő a közelben van kerülitek ezeket a megszólalásokat és akkor nem tud belétek kötni.

Amúgy Európát nem Földrajz óra keretében kéne megismerni?

13/L

2010. nov. 24. 21:12
 22/29 anonim ***** válasza:
76%
A tanárnőd nevetséges... Mi pl kézművesen mesélhetünk egymásnak vicceket ( a nagy részük rasszista), mégse mérges a tanárúr -.-
2010. nov. 24. 22:25
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

de hát a néger az néger, az a faj rassz neve hogy NEGRID!!!

és akkor mi van ebben a mondatban semmi rasszista nincs, abban sem hogy kínai vagy orosz stb. mert úgy hívják.

a feketék meg nem feketék hanem sötét vagy világosabb barna bőrszínűek, feketének hívni is baromság lenne...oké pl. szudánban vnnak nagyon nagyon sötét bőrű emberek, de...

a cigány is cigány, most kitalálták, hogy romázni kell, mert az nem sértő, de miért ne hívhatnék egy nemzetséget a NEVÉN? akkor a cigányzene, a cigányprímás, a cigánykártya meg a cigánymeggy is mind rasszista szavak... baromság.

az amerikaiak meg nem csak szalagot hordanak hanem minden sz*rt teleaggatnak a zászlójukkal... a britek is, még alsógatya is van zászlós.

pfff...

2010. nov. 25. 09:09
 24/29 anonim ***** válasza:
de a gehérekre sem mondod hogy europid
2010. nov. 25. 10:21
 25/29 A kérdező kommentje:
De a négerek négernek hívják magukat!
2010. nov. 25. 14:33
 26/29 anonim ***** válasza:
13 évesen hogy vagy hatodikos? Én 13 évesen nyolcadikos voltam!De mind1..szerintem, csak szimplán beteg!
2010. nov. 25. 16:42
 27/29 anonim ***** válasza:
32%
egyénként még azt a szót sem ismered hogy liberális
2010. nov. 25. 17:32
 28/29 A kérdező kommentje:
Képzeld, ismerem azt a szót, hogy liberális. Annyit tesz, hogy szabadelvűség, mindenki azt csinál, ami neki jól esik, másoknak tolerálni kell, az vagy aminek vallod magad. Amúgy úgy lehetek 13 évesen 6ikos, hogy évvesztes vagyok.
2010. nov. 25. 18:07
 29/29 anonim ***** válasza:

"de hát a néger az néger, az a faj rassz neve hogy NEGRID!!!"

Az ember egyetlen fajt alkot, a negrid csupán fajTA. Ahogy a kutyák között is vannak vizslák, pulik, uszkárok...

A tanárnő egyébként túloz.

2010. dec. 13. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!