Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányomnak újabban különös...

Lányomnak újabban különös érdeklődési körei vannak. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Tizenkét éves lányom újabban érdeklődik a nácikkal kapcsolatos dolgok6tények/történetek iránt.

Egyáltalán nem durvul, meg nem is beteges, de sokat kérdezget róla, és általában szoktam is rá válaszolni, de nagyon-nagyon furcsállom ezt az egyik pillanatról a másikra való lelkességét. Nincsen vele különösebben bajom, csak arról nincsen fogalmam, hogy hol látott/hallott olyan dolgot, ami miatt ez elkezdte érdekelni. Nem olyan osztályba, nem is olyan iskolába jár, ahol ilyeneket a gyerekek a szájukra vesznek, és nem is ismer olyanokat, tehát fogalmam sincs.

De tényleg olvas róla, meg apját és engem kérdezget egy csomószor. Ismétlem, teljesen lelkesen, sértésként sosem használná, csak egyszerűen egyre jobban érdekli.

Szerintetek ez csak átmeneti, és teljesen normális, vagy nem az. Kicsit kezdek aggódni.

2010. nov. 18. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális, engem is érdekel a téma, mégsem érzem magamat degenerált, fejlődési rendellenességben szenvedő gyereknek. Kevés történelmi korszak van, ami igazán foglalkoztat engem, és ez egyike azoknak. Egyszerűen érdekesnek találom.

Mellesleg én is 12 éves lány vagyok.

2010. nov. 19. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Tudod ilyenekből lesznek a történészek . Vagy csak érdeklődik a nagyvilágról valakit meg a dinók érdeklik vagy a krokodilok és az sem jobb érdeklődési kör ! Az meg már más kérdés hogy hány éves a lányod ! 10 évtől normális . De ha meg már történelmet tanul akkor nincs itt semmilyen kérdés .
2010. nov. 20. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Láttam a kérdésedet, hogy mit vegyél nekik karácsonyra. A lányodnak szerezd meg a Mein Kampf-ot Hitler könyvét.
2010. nov. 22. 17:22
 14/16 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Mikor én annyi idős voltam, mint a lányod, akkor a testvéremmel néztünk ilyen filmeket. Engem is nagyon érdekelt a téma egy ideig, de aztán kamaszodtam, stb. és már más témák érdekeltek. :)
2010. nov. 22. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értem miért baj ha érdekli a téma? Ha a későbbiekben nacionalista/rasszista/ stb lesz, akkor se tudsz semmit csinálni, mint elfogadni (max kerülni a témát).

Annak meg örülj hogy németet akar tanulni annak legalább értelme is van, nekünk angol mellett olaszt kellett, hát inkább nem kommentálnám...Ha akkor németet tanultam volna, arany életem lenne.

2010. nov. 23. 00:23
 16/16 anonim válasza:
Ennyi idős koromban engem is érdekelt ez a téma. Aztán elkeztük a suliba tanulni, és k*rvára megutáltam. :DDD
2016. aug. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!