Unatkozom mit csináljak?
Figyelt kérdés
13/L
nincs állatom,kint sötét van,a tvbe csak uncsik mennek,DVDimet unom,fáj a fejem,nincs tesóm..egyedül vagyok itthon...
már tanultam,ki is van takaritva..
nagyon nehéz napom lesz holnap,és előre ezen parázok,ugyhogy le akarom kötni magam..csak nem tudom mivel...:S
Ötletek?
előre is köszi. 13/L
2010. nov. 15. 17:10
11/18 anonim válasza:
www.moovie.hu
rengetek film van rajta :)
12/18 anonim válasza:
menj fel facebookra, csak van fenn valaki, akivel duálhatsz! ha nem akarsz kockulni, süss valamit, nézz filmet
13/18 anonim válasza:
Én mandalákat szoktam színezni. :) Átlagban csak a matekfüzet hátuljában színezem a kockákat, de nagyon szépek szoktak kijönni.:D néha szoktam zenére is csinálni.
14/18 A kérdező kommentje:
köszi minenkinek :)
2010. nov. 16. 16:00
15/18 anonim válasza:
hátt.. halgass zenét vagy ülj a gép elé és látogass el a www.multiplay.hu -ra ez szerintem egy jó oldal itt tudsz beszélgetni is valakivel meg játszani is.
17/18 anonim válasza:
msn.vagy olvass vicceket.írj verseket,vagy regényt.és kérj egy háziállatot:)Ha az nem lehet,kérj egy testvért.
rendezd át a bútorokat a házban.ha rend van tegyél rendetlenséget,majd újra pakolj össze.és rengeteg mindent csinálhatsz a neten.
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
egyébként téli szünetben , karácsonyra kiskutyát kapok :)
2010. nov. 17. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!