Miért nem engedi az anyukám a fogyókúrát?
Figyelt kérdés
Jó a kapcsolatom az anyukámmal,de most megharagudtam rá mert beleolvasott a naplómba míg a suliban voltam,és megtudta hogy mennyire kövérnek érzem magam,és nem engedi hogy fogyókúrázzak,mert azt monja így is túl vékony vagyok.És folyton kutat a szobámban,és mindig rámszól hogy egyek többet,mindig megnézi a táskámat,hogy nincs e benne a tízóraim,meg ilyenek.miért nem hagyja hogy fogyókúrázzak?Nem érzem így jól mgam a bőrömben.Miért nem tehetek azt amit szeretnék?2009. jan. 10. 18:09
11/11 anonim válasza:
Azért nem engedi mert vékony vagy (a 163-44 tökéletes) a fő indoka viszont biztos az,hogy kamasz vagy és a fejlődő szervezetnek árt a fogyókúra.Inkább próbálj meg táncolni,azzal két legyet is ütsz egy csapásra,égeteg a zsírt és még vonzzó is leszel általa:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!