Miért nem engedi az anyukám a fogyókúrát?
Szia!
Ezekkel az adatokkal kezdem érteni, hogy miért aggódik anyukád. A kutatás és naplóolvasás akkor sem elfogadható, ezt érdemes megbeszélni.
Ha beírod az adataidat és kiszámolod a testtömegindexedet, akkor láthatod, hogy alacsony! azt nem tudjuk, hány éves vagy, de suli+tízórai alapján még fejlődésben van a szervezeted.
Nem akarok vészmadár lenni, de eszembe jut a nővérem, aki gimis évei végén anorexiás volt. Végül járt pszichológushoz, kezdett hízogatni, de a gyógyulást tulajdonképp egy autóbaleset okozta, amelyben eltört ugyan mindkét lába, de sok minden átértékelődött benne. Teljesen felépült, most is vékony, de nem vészesen:))
A súlyodból ítélve érthető anyukád aggodalma. Tényleg sovány vagy. Ha ezt te magad nem látod be akkor sokkal nagyobb a baj mint gondolod, orvosi segítségre lenne szükséged. Mivel anyukádra nem hallgatsz gondolom másra sem hallgatnál, de hidd el ő csak jót akar neked és biztos nagyon szeret téged és aggódik miattad ami érthető.
Én 160 cm vagyok és a legkevesebb ami voltam az 47 kiló volt. Mindenki azt mondja hogy sovány vagyok, te ennél soványabb vagy. Ha te így jól érzed magad akkor próbáljatok egy egyességet kötni anyukáddal. Mondjuk ő nem cseszeget téged az evés miatt, cserébe te megígéred hogy tovább nem fogy, tartod 43 44 kilót. Hogy hangzik? Ne feledd soha anya csak egy van.
valószínüleg aggódik érted.fiatal vagy még,és fejlődésben vagy,tényleg nem ajánlott fogyóznod.ha minden áron szeretnél jobb alakban lenni,inkább egyél sok gyümölcsöt-zöldséget és mozogj sokat!
am tényleg szerintem nem lenne szükséged fogyókúrára:)
Jézus,te nagyon vékony vagy!
Kérlek hessegesd el magad elől ezt a kövérség problémát.:(
Már vártam,hogy mondjuk ekkora magassággal leszel hatvan,hetven valahány kiló...de tényleg vékony vagy,úgyhogy aggodalomra semmi ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!