Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha a párom...

Mit csináljak, ha a párom gyereke átlépi a személyes határaimat?

Figyelt kérdés

Folyton elmondom, hogy mit ne csinaljon, es aznap megfogadja, másnaptól meg mindent csinál ugyanúgy. Elveszi a dolgaimat kérés nélkül, ha bejön a szobába mindent megnézeg, gyogyszereket stb, betegseg miatt dietaznom kell, de van, hogy megeszi az ebédem és az üres edenyt teszi vissza, en meg az utolso pillanatban jovok rá, hogy nincs mit ennem...stb.

Már van egy külön fiók a hűtőszekrényben, de van, hogy onnan is elveszi...

Ha dupla adagot csinálok, hogy ő is egyen belőle, addig jár rá míg meg nem eszi az egészet, hiába mondom neki, hogy nekem az fontos, hagyjon nekem másnapra is, nincs folyton időm készíteni... egyszerűen nem hallgat rám, sem az apjára, és ez idegesítőbb, mint az, amiket csinál...hogy ennyire nem számít neki mit kérünk tőle...

18 éves fiú.

febr. 10. 15:45
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Az apja szerint én vagyok túl szívtelen, mert a gyerek még gyerek, traumatizált és engem nem érdekel a lelkiállapota...
febr. 10. 18:40
 12/34 Janaqks ***** válasza:
87%

A kis bélpoklos :D

Ha jól értettem, nem a te gyereked, hanem csak a párodé? Szerintem direkt csinálja ezt veled. Egyetértek az elsővel, Miss Ladyvel, Mondjuk elvehetnéd először a dezodorját, majd a zoknikat :DDD Ha meg megkérdezi hol vannak, mondd azt hogy megette az ágy alatti szörny.

febr. 10. 18:44
 13/34 babyboom567 ***** válasza:
94%

jah,így nehéz lesz.

18 évesen,mikor jogilag felnőtt,dolgozhat,kocsit vezethet,hivatalosan gyereket nevelhet,és szavazhat, bármennyire traumatizált, fel kellene fognia,hogy nem esszük meg más diétás kajáját, főleg ha erre külön kérvényt nyújtottak be neki.A 8 éves sérült gyerekem felfogja,hogy mindenkinek hagyunk az ételből,és nem eszünk meg mindent más elöl.

Mondjuk én elköltöznék a helyedben.

febr. 10. 18:46
 14/34 A kérdező kommentje:

Ünnepre például ha sütemény van, olyan helyen kell tartani, hogy ne találja meg, mert hiába mondjuk neki, éjszaka is jár enni, és reggelre már nincs csak pár szelet.

Es az apjának is az a legjobb ötlete, hogy tegyük el, hogy ne találja meg. Szóval tényleg nem tudom mihez kezdjek.

És tagadja amúgy hogy ő ette volna meg.

febr. 10. 18:56
 15/34 A kérdező kommentje:
Amikor mondtam, hogy nekem zavaró, hogy bejön a szobába és mindent elvesz, megnéz, megkérdez mi az, mire való, az volt a válasz, hogy hát ő úgy néz rám mintha az édesanyja lennék, és azt hitte megteheti. És végül még én jöttem ki úgy, mint a gonosz mostoha, mert ez engem zavar.
febr. 10. 18:59
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem élnék vele egy fedél alatt. Akkor sem, ha ennek az az ára, hogy az apjával sem.
febr. 10. 19:00
 17/34 A kérdező kommentje:
Mármint ezt a férjem mondta.
febr. 10. 19:00
 18/34 anonim ***** válasza:
69%
Mozaikcsalád szépségei. Vágj oda egyet úgy, hogy szülsz neki egy mostohatestvért, akivel osztoznia kell majd az örökségen. Ha ügyes vagy, a te gyerekedé lesz minden.
febr. 10. 20:26
 19/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem lehet annyira szeretni egy farkat, hogy a pereputtyának a szemétkedéseit vele együtt el kellene tűrni. Én már szétmentem volna tőlük.
febr. 10. 20:35
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem vetted észre,hogy a párod,és a gyereke is csak kihasznál? A párod azért mondta hogy anyjának tekint téged, mert így az anyagi felelősséget rád próbálja hárítani. Bár nem tudom, hogy ki kinek a lakásában él, és azt sem, hogy az ételedet magadnak fizeted, vagy a párod. A legjobb megoldás ha külön kasszán leszel a pároddal és neki is elmagyarázod, hogy amit magadnak veszel élelmiszert, azt hagyják meg neked, vagy ha eltűnik fizessék ki.
febr. 10. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!