Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves korban vettetek a...

Hány éves korban vettetek a gyereketeknek saját számítógépet, telefont?

Figyelt kérdés
Én butatelefont 9 évesen kaptam, de 11 éves koromig szinte nem használtam, okostelefont 13 éves koromban, saját gépet 15 éves koromban. De már 24 éves vagyok. Ez manapság már későinek számít?
jan. 24. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Lányom tavaly kopott telefont, idén laptopot. 10 éves.
jan. 24. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

én tízévesen(?) ötödik elején kaptam butatelefont, mert mentünk külföldre osztálykirándulásra. mondjuk az jó volt, kb akkor lettek elérhetők az első okostelefonok, amiket viszont könnyebb volt kezelni, úgyhogy akinek olyanja volt, ott még a nagyon analfabéta szülők is le tudták törölni a játékokat, nekem bezzeg hét játékom is volt XD

okostelefonom későn lett, gimnázium másodikban, előtte csak laptopom volt úgy 12 éves koromtól, mert addigra már öcsém is játszott (négy évvel kisebb) és folyton martuk egymást az asztali családi gép miatt. úgyhogy amikor apám a sajátját leselejtezte, megkaptam azt. annyira nem éreztem szükségét egy okostelónak, bár az azért jó volt hogy sokkal jobb képeket tudtam már vele csinálni XD

25 vagyok.

(kicsi rokonok 8-10 évesen kaptak telefont és laptopot is mostanában, a lezárásos izé miatt, előbbit szocializációra, utóbbi sulihoz kellett nekik)

jan. 24. 23:47
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Lányom most 11 éves, 9 évesen kapott telefont, akkor kezdett el egyedül busszal iskolába járni, ez miatt.

Az osztályban egyébként mindenkinek van okostelefonja már.

Számítógépe nincs,és egyenlőre nem is kell külön, az itthoni asztali gépen megcsinálja az házikat amihez kell.

jan. 25. 03:17
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
Ferjem fianak mar egeszen kisgyerekkoraban is volt tablete, 3-4 evesen. Most karacsonyra kapott telefont, 9,5 evesen. Szamitogepe is van kb egy eve.
jan. 25. 14:49
 15/15 Janaqks válasza:
100%
Azt hiszem 5. osztályban sulikezdésnél kaptam egy "butatelefont". 6.osztály nyarán vettem egy okostelefont, 2 hónap híján 13 voltam. 7.osztály végén(?), szintén majdnem 14 évesen kaptam sulis laptopot, ami igaziból nem az enyém, mert vissza kell majd adni.
tegnapelőtt 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!