Hány éves korban vettetek a gyereketeknek saját számítógépet, telefont?
én tízévesen(?) ötödik elején kaptam butatelefont, mert mentünk külföldre osztálykirándulásra. mondjuk az jó volt, kb akkor lettek elérhetők az első okostelefonok, amiket viszont könnyebb volt kezelni, úgyhogy akinek olyanja volt, ott még a nagyon analfabéta szülők is le tudták törölni a játékokat, nekem bezzeg hét játékom is volt XD
okostelefonom későn lett, gimnázium másodikban, előtte csak laptopom volt úgy 12 éves koromtól, mert addigra már öcsém is játszott (négy évvel kisebb) és folyton martuk egymást az asztali családi gép miatt. úgyhogy amikor apám a sajátját leselejtezte, megkaptam azt. annyira nem éreztem szükségét egy okostelónak, bár az azért jó volt hogy sokkal jobb képeket tudtam már vele csinálni XD
25 vagyok.
(kicsi rokonok 8-10 évesen kaptak telefont és laptopot is mostanában, a lezárásos izé miatt, előbbit szocializációra, utóbbi sulihoz kellett nekik)
Lányom most 11 éves, 9 évesen kapott telefont, akkor kezdett el egyedül busszal iskolába járni, ez miatt.
Az osztályban egyébként mindenkinek van okostelefonja már.
Számítógépe nincs,és egyenlőre nem is kell külön, az itthoni asztali gépen megcsinálja az házikat amihez kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!