Mit tegyek az introvertált "gyerekeimmel"?
4 és 8
Ha valaki a hobbija nélkül egy hetet simán kibírja, az nem függő. Egyszerűen csak lefárasztják az idióta emberek / a családja, és nem akar még a szabadidejében is velük jópofizni a semmiről, hanem inkább valami olyat csinálna, amit szeret.
Én például kifejezetten örülök annak, hogy nem akartak a szüleim minden áron "szocializálni". Vagyis akartak, de azért nem vasszigorral, és a sulis Halloween bulit például meg tudtam úszni úgy, hogy a város utcáin kóricáltam az utolsó buszig, hogy ne tudjak időben visszaérni, otthonról egyedül elküldeni nem akartak, stb.
Még egyetem elején elmentem néhány bulira, de akkor is csak azon járt az agyam, hogy mikor léphetek már le végre azzal a kifogással, hogy a koliban biztos lejárt a mosásom. Mióta ezek teljesen kimaradtak az életemből, boldogabb is vagyok, és egyre inkább csak elpazarolt időnek érzem, mikor nem úgy töltöttem el a szabadidőmet, ahogy én akartam. Ha a szüleim megfogadjanak itt pár "jó" tanácsot, szerintem a tinikorom ráment volna, és folyamatos feszültségben töltöttem volna el vagy 8 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!