Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért mondják hogy cicababák...

Miért mondják hogy cicababák vagyunk?

Figyelt kérdés

Egy csomóan a suliban cicababának tartanak engem meg a barátnőmet. De okuk nincs rá leírom:

Én:

Barna félhosszú hullámos haj, barna szem, Retro szemüveg, barna bőrdzseki, színes, egyedi sál (én csináltam), sima csőfarmer, sportcipő, csövessapi, majdnem mindenhova a kutyámmal járok (félreértés ne legyen, nem csivava vagy ilyesmi kutyám van, fehér boxer)

barátnőm:

fekete, félhosszú, egyenes haj (természetes), kék szem, két gombsoros szövetdzseki (ilyen derékig érő), kockás sál, sima csőfarmer, sportcipő

Nem értjük mért cicababáznak le minket. Szombatonként néha eljárunk utcazenélni a barátainkkal, nem is bulizunk, nem vagyunk gazdagok és próbálunk kedvesek lenni. Akkor miért ilyenek?

13/L

2010. nov. 7. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jófej lehetsz. :DD főleg,hogy nem vagy öntelt, és értelmesen írsz. Ezek az 'utcazenélések' is nagyon teccenek. :DD Amúgy. Ilyen stílustól nem cicababa leszel, hanem 'menőribanc'. Nálunk sopronban legalábbis így van. De ne érdekeljen az a gumibaba véleménye, főleg ha nem is vagy vele közeli kapcsoaltban. :D

Amúgy.Egy off-kérdés:

hogy csináltad a sálat?:DD

2010. nov. 7. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Jaaj, szeretlek(LLL) :) Aki boxert tart, rossz ember nem lehet!! (sajnos nekem pont ma 5 éve, hogy meghalt...)

Amúgy szerintem nem tűnsz cicababának. Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak. Engem is plázap!csáztak már le, pedig távol áll tőlem...

2010. nov. 8. 16:59
 13/20 A kérdező kommentje:
jah a sálat én kötöttem :) mire végignéztem a Nevem Earl teljes második évadát már kész is voltam :D ja,úgy nem tudom mi nálad a menőribanc, én szerintem nem vagyok az mert még sosem jártam senkivel, ma kaptam meg életem első szerelmi vallomását :)
2010. nov. 8. 17:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A 'menőribancos vagyok'. :D

Örülök, a boldogságodnak. :) remélem sokáig együtt lesztek. :P :)

Amúgy, a menőribancok nálunk, azok a 170 cm magas lányok, akikre ha ránézel, már befenyítenek, hogy megfognak verni, illetve rád küldi a fiúbandáját. És az a legmenőbb dolog, ha cigizel, minden hétvégén elmész buliba, vagy csak simán bébászni, és az, hogy minnél keményebben nézel ki.

2010. nov. 8. 20:21
 15/20 A kérdező kommentje:
Óóó, abból ismerek egy párat :D Szép példányok, már rám is küldtek gorillát beszólás vádjával :) aztán elküldtem délre egy pofonnal együtt és mehettem az igazgatóhoz :P nem baj mert jó őket hülyíteni
2010. nov. 8. 20:39
 16/20 anonim ***** válasza:
ennek nagyon örülök. :D biztosan megfogod állni stabilan a helyed a nem közel jövőben. :D nem féltelek :D :P
2010. nov. 8. 22:56
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, szerintem a cicababa minősítést nem elsősorban az öltözködéssel lehet kiérdemelni, hanem a viselkedéssel, beszédstílussal - meg persze az ellenoldali irígységgel és rosszindulattal (ha egy lány szép, akkor biztos h*lye p*csa, utáljuk együtt nosza hát).
2010. nov. 10. 22:00
 18/20 A kérdező kommentje:
a guminőci közvéleménykutatást végzett a fiúk körében és én több emberkének jövök be mint ő :P már az alapból hülyeségre utal, hogy megkérdez minden hímegyedet aki ,,számít" :S és külön haragszik rám mert most mekkora ribi vagyok hogy van egy normális, jóképű fiúm
2010. nov. 10. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Szard le őket :P

Jol tetted,h megpofoztad!

Szerintem is jófej vagy,van MSN ed v skypod???ha igen priviben írd le és dumál6unk :P

11/L

2010. nov. 12. 13:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Írj privit és ha van MSN-ed beszélhetünk még ott:)

Ha van Msn-es akkor írd meg a címed!

13/L

2010. nov. 16. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!