A lányommal nem lehet bírni, mit csináljak?
A lányomat 1 éve nevelem én, előtte az apjánál élt és annak a barátnőjével. Most lesz 18 éves. Előre rettegek mi lesz ha betölti a 18at, akkor végleg elveszítem fölötte a kontrollt.
Nagyon laza gyeplőn tartották, aminek meg is lett az eredménye, sorozatos balhék, ittasan igazoltatták a rendőrök késő este, bukdácsolás a suliban, folyamatos drámák az aktuális pasikkal akiket fél évente cserélget.
Végül az apja sem bírt vele így a lányom haza akart jönni hozzám.
Kb 2 hónapig balhé mentesen sikerült együtt működnünk, majd kezdődött minden elölről. Valamilyen személyiség zavara is lehet, de nem engedi kivizsgáltatni magát, azt mondja őt ne bélyegezzék meg.
Most tudtam meg hogy tavaly nyáron abortusza volt, amit az apja eltitkolt előlem és az egész storynak a háttere is rettentően felkavaró.
#25 /29.
Igen de egy normális felnőtt ember átláthatná,hogy nem szétbasznia kell magát es maga körül mindent hanem szolni!
-kérlek figyelj rám.
10-12-14évesen ez még nincs meg. Azt látja,hogy bajba kell kerülnie,hogy figyeljenek rá. Bár 14 évesen inkább :"okosabb vagyok mint a szüleim és nem kerülök bajba".
18évesen meg már...plane ilyen háttérrel.
Csak akkor jőn megvaz esze,ha belkerül valami sulyosabb buliba és letöltendő vagy felfüggeszett lesz a vége.
Volt ilyen osztálytarsam. Őt a felfügeszett hozta egyenesbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!