Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan reagálnál, ha a tizenév...

Hogyan reagálnál, ha a tizenéves gyereked anarchista, anarcho-kommunista lenne?

Figyelt kérdés

dec. 2. 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Annyi idősen én ia punkok között mozogtam, ott is mindenki "az" volt, aztán kinőttük 😀
dec. 2. 20:17
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Elmagyaráznám neki,hogy miért bődületes marhaság, amit csinál. És reménykednék,hogy megérti...
dec. 2. 20:18
 3/13 anonim válasza:
75%

Majd kinövi. Ez egy hóbort.

23 vagyok, és sok érdekes arccal találkoztam annó abban a korban.

Ha akar valahova tartozni, ez is egy módja. A kamasz éveiben lát valamit benne. Nyilván a lázadás ebben benne van. Szerintem rá kell hagynod, nagy baj ebből nem lehet addig amíg támogatod és nem hagyod, hogy az utcán tarháljon. Ha van egy kis esze, nem kezd verekedésekbe, és rongálásba. Ha meg igen, csak tedd fel neki a kérdés ha következménye van, hogy megérte-e.

dec. 2. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem zavarna, meg úgyis abbahagyja hamar.
dec. 2. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem érdekelne, nekem is volt punk korszakom.
dec. 2. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Itt senki sem beszélget(ne) a gyerekével jóról és rosszról? Szomorú.... 😞
dec. 2. 21:39
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Semmi baj vele, a mostani szülők idejében az volt a menő.

Nekem is volt punk-rock-goth korszakom, az én időmben volt menő a rózsaszín pitbull, alvin, akb, fürgerókalábak, meg ilyesmi, abban az időben a zene volt meghatározó majd az animék első generációja, amikor még animecon volt, nem mondocon, majd a gothbol/animés részből valahogy kinőtte magát az emo.. vele párhuzamosan meg elterjedt minden füves cucc, copycon nagyon népszerű volt meg egy két másik hasonló. Ezek után jött a rap meg a hipszterek, de ez már nem volt olyan régen, talán most babáznak le-ovis a gyerekük, még friss szülők.

Most meg sokan kondiznak-egészségmegszállottak, meg anime meg politika megy, ahogy nézem, meg az esport.

Kisebb nagyobb átfedések vannak. Mindenkinek kell valami tiniként. A legtöbb pontban nekem a lavey féle ateista sátánizmus tetszett tiniként, amikor nagyon vallást akartam választani, ők értelmesnek tűntek, csak erőszakosnak. Végül egyik sem érdekelt, nem lehet teljesen ilyen egyszerűen definiálni magad. Poltikai oldalt felnőttként sem sikerült választanom, egy kicsi ebből, egy kicsi abból..

dec. 2. 23:52
 8/13 anonim válasza:
91%
6-os jó és rossz? Az egész szubjektív. Mesélsz neki mai politikai ideológiákról, amik szebbnek hangzanak, de ugyanúgy nem működnek az országban ahol él? Egyik sem jobb, sem rosszabb mint az anarchizmus. Egy rosszul működő demokrácia lehet rosszabb mint egy jól működő diktatúra. Politikai identitást nem lehet örökölni, ha telebeszélnéd a fejét, hogy ez miért lenne jó, az aztán a szabadság. Ezt az ember kitapasztalja. Ez is egy út hozzá. Ha érdeklődik az nem gond, és nem csoda, hogy ebben a korban a szélsőséget fogja meg. Semmi probléma nincs ezzel.
dec. 3. 00:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Jaja, tipikus tini, ennél jobban semmi sem mutatja, hogy elege van a korlàtokból, szabályokból.

(Amúgy egy rosszul működő demokrácia messze jobb nála:)) jézus, ha itt anarchia lenne.. az kb az “erősebb kutya bszik” elv és már kivitelezhetetlen kéz embernél is, nem, hogy többnél. De nekem is szimpi volt, amíg gyerek életet éltem:)

dec. 3. 05:01
 10/13 anonim ***** válasza:
13%
Átirányítanám a férjemhez, szerintem napokon keresztül érvelgetnének egymással. A saját oldalamról keresnék neki valami programot. Ha ez határozza meg a személyiségét, amikor annyi inger érhetné és annyi mindent csinálhatna, akkor az a gyerek unatkozik és túl sok időt tölt a neten olvasgatva. Menjen forrócsokizni a barátaival meg korcsolyázni.
dec. 3. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!