Hogyan reagálnál, ha a tizenéves gyereked anarchista, anarcho-kommunista lenne?
Figyelt kérdés
ma 20:13
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Annyi idősen én ia punkok között mozogtam, ott is mindenki "az" volt, aztán kinőttük 😀
2/6 anonim válasza:
Elmagyaráznám neki,hogy miért bődületes marhaság, amit csinál. És reménykednék,hogy megérti...
3/6 anonim válasza:
Majd kinövi. Ez egy hóbort.
23 vagyok, és sok érdekes arccal találkoztam annó abban a korban.
Ha akar valahova tartozni, ez is egy módja. A kamasz éveiben lát valamit benne. Nyilván a lázadás ebben benne van. Szerintem rá kell hagynod, nagy baj ebből nem lehet addig amíg támogatod és nem hagyod, hogy az utcán tarháljon. Ha van egy kis esze, nem kezd verekedésekbe, és rongálásba. Ha meg igen, csak tedd fel neki a kérdés ha következménye van, hogy megérte-e.
5/6 anonim válasza:
Nem érdekelne, nekem is volt punk korszakom.
6/6 anonim válasza:
Itt senki sem beszélget(ne) a gyerekével jóról és rosszról? Szomorú.... 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!