Hogy csinálod vagy csináltad? (Tanulásról lenne szó. )
Én úgy voltam vele,hogy ugyan mi az a 15-20 perc naponta?Majd mindennap megírom valamelyik házimat,vagy valamelyik anyagot átolvasom és akkor hétvégén is lazíthatok.Na meg,hogy majd minden nap segítek valamit itthon.
Aztán mindennap eljátszottam,hogy majd holnap,majd holnap...Végül csütörtökön eljutottam odáig,hogy a 3 tétel közül amit ki kell dolgoznom az elsőt elkezdtem.3 oldalból már 1,5 kész van,de ez még csak piszkozat...Tegnap viszont nagy előrelépést tettem.Az egész lakást kitakarítottam(szobák porszívózása,portörlése,folyosó - konyha felmosása,fürdőkád,mosdó kitakarítása,a fürdőszoba polcon is rendet raktam),főztem és még a lépcsőházat is összetakarítottam mire anyukám hazaért munkából.Utána pedig sütöttünk.
Ezzel el is ment a napom,ugyanis a szobámban tényleg gyönyörű rendet raktam és a sok szeméttől (tényleg szemét,tele volt a fiókom kis cetlikkel még általános iskolás puskát és levelezést is találtam) megszabadultam.
Ma pedig tanulni fogok,meg délután meglátogatom papámat,meg megnézem a F1 időmérőt,este pedig az x-faktort:)
Holnap ha még szükséges lesz tanulok,remélem nem kell majd és pihenek,"szépség napot" tartok:)
Én is mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok,és utána kapkodhatok,hogy elkészüljek!
10.osztály - átlag: 4,0 és ez fölött szokott lenni (legrosszabb év végi átlag:4,25,legjobb év végi átlag:4,7).
15/L
Köszönöm a válaszokat. Végül én is úgy döntöttem,hogy holnap,azaz vasárnap tanulok meg,így ha ma jönnek a vendégeink (hamarosan érkeznek) akkor legalább velük is tudok beszélgetni (az unokanővérem jön,aki olyan,mint a legjobb barátnő).
Én 7.osztályos vagyok,a tavaly évvégei átlagom:4.8
Édesek vagytok, komolyan :)
Az egész csak elhatározás kérdése, nem kell nagy gondot csinálni belőle.
Amikor majd vizsgaidőszakra ezeroldalas könyveket, meg többszáz weblapot kell átnézni, megtanulni, elhiszem, hogy kétségbeestek, de nehogy már az államokkal és a fővárosaikkal legyenek a legnagyobb gondok.
Tanulni úgy kell, hogy előre hozod azt ami a legnehezebb - számodra - és a végére hagyod a legkönnyebbet. Ha nagyon nem tudsz koncentrálni felállsz, pihensz egy kicsit, aztán folytatod, nincsen ebben semmi bonyolult.
Elkezdeni a legnehezebb :))
Tényleg nagyon sok múlik a hozzá álláson. Én most fogok érettségizni, és a szünetre volt vagy 25 tételem amit meg kellett volna tanulni. Az a baj, hogy úgy álltam hozzá hogy úgy is lehetetlen, és hogy a szünet pihenésre van! Képes vagyok 1 tétellel napokat is eltökölni, mondjuk tényleg tömör anyagokról van szó... közgazdaságtan... De majd csak utolérem magam, mindig ezt mondogatom és mindig el vagyok maradva valamivel. Egyébként 4,4 az átlagom, de nagyon de nagyon sokat kell hozzá tanulnom, hogy elérjem.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!