Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bilirol bugyira es cumirol...

Bilirol bugyira es cumirol leszoktato kerdes.2 evesnel. Te hogy csinaltad? Leirnatok?

Figyelt kérdés

Lanyom jovo honap vegen lesz 2 eves.Mar 15 honapos kora ota hasznalja szepen a bilit.A kakinal szol ha mar jon vagy esetleg elotte egy fel perccel.A pisinel meg nem szol de belepisil a bilibe es mondja hogy pipi.Ti hogy kezdtetek a bugyira szoktatast?Eloszor csak itthon es ha mentetek valahova akkor fol a pelus?Leirnatok?

A cumit csak alvashoz hasznalja.De szeretnenk leszoktatni arrol is.Mondogatjuk neki mar par nepja hogy lassan el kell mar dobni mert o mar nagylany,kifogjak nevetni es hasonlok.Most eloszor elaludt cumi nelkul de faradt is volt.Kicsit sirdolgalt de ahoz kepest hamar elaludt.Ti egybol elvetetek ejszaka is tole?Mennyi ido volt mire tudott nelkule aludni?Milyenek voltak az ejszakak?Nem lett rosszabb alvo?En az ejszakatol tarok megha elis alszik nelkule mostanaba sokat felkel es nehezen alszik vissza hatha meg a cumi is elveszem tole?Mit gondoltok?

Elore is koszonom a tanacsokat!

2011. ápr. 16. 15:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálunk cumi nem volt, így arra a kérdésedre nem tudok mit írni, de a bugyira igen. Kezdetben a kisfiam nagyon nem akarta felvenni a bugyit. Így itthon pelenka nélkül hagytam, csak harisnya vagy nadrágban, de ha mentünk valahová, akkor ráadtam a pelust, de szóltam neki, ha pisilni, kakilni kell, szóljon. Eltelt 2-3 nap, minden egyes játszóterezésről tiszta pelussal jöttünk haza. Így utána másnap nem adtam rá pelust, a harisnyába úgy raktam a bugyit, hogy ne lássa, hogy azt is rá adtam és útnak eredtünk. Nem pisilt be, itthon pedig jól megdöbbent, hogy volt rajta bugyi. Megdicsérgettem, hagyta, hogy nézegesse, hogy áll magán, azóta mindig hordja, a pelenkát pedig el is tettem, nincs rá szükségünk.
2011. ápr. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!