Pelenkárol valo leszoktatáshoz mennyire jok ezek a leszoktato pelenkák? És melyiket ajánlanátok ami be is vált? És mikortol?
Pelenkáról leszoktató pelenka??Ez izgi:-))
Régebben a gyerekeket bilire ültették és másfél éves korára szobatiszta volt és még fél évig pelenkázták éjszakára.
Ezt tovább kéne fejleszteni:-))
PL: cigiről leszoktató cigi,pálinkáról leszoktató pálinka:-))
köszi, de ha hülyeséget kérdeztem akkor bocsi, ha meg nem akkor te vagy az idiota. de ha nincs is ilyen akor ezt normálisan is le lehet irni
bocs h létezem - épp negativ hangulatban kapott el eza semmire nem jo válasz :(
tessék kedves válaszolo, ezekről beszéltem, de lehet nem jol fogalmaztam a kérdést. na akkor kérném h ezekután csak az irjon akinek van tapasztalata.
21:03as köszi a hasznos választ. nembiztos h kiprobáljuk, csak érdeklődöm a tapasztalatok után.
a következő valaszolonak meg annyi, hogy senki nem beszélt itt arrol h rá akar valaki is erőszakolni valamit a gyerekére. de ugy látom nem a kérdésre válaszoltál, igy köszi a nagy semmit.
Az első válaszoló nekem jó kedvet csinált!
Januári a lányom, 2 évesen mikor már jobb idő volt (ilyenkor) már nem kellett neki pelus, nyáron meg bugyiztunk. Kipróbáltuk a nadrágpelust is, de a kölök hamar rájött, hogy azt ő is letudja venni. Minden kis pisi után cserélni akarta, így nem is vettem többet. 2 bilink volt mind szem előtt. de barátnőm azt mondja a aszőnyegnek sem árt ha egyszer elviszed tisztítóba, szóval ne aggódj, többször kell szabadon hagyni a fenekét! esetleg együtt mossátok lavórban a pisis bugyit, nadrágot, had tudja meg milyen meló napi 10 váltás ruhát mosni. Persze a kicsi csak síma vízben bohóckodjon, aztán mehet a gépbe. Nálunk ez elég mókás, mert mikor mosogatunk akkor néha becsurog és együtt fürdik ő meg a bugyi:)
köszönöm ezek hasznos válaszok voltak. nekem most lesz kétéves a fiam, és a nyáron akarom elkezdeni h nincs rajta pelus, csak szabadon, majd látom mire jutunk, persze erőltetni én sem fogom nálla, majd alakul.
köszönöm az eddigi hasznos válaszokat. várok még ha esetleg valaki leirná nálluk mik a tapasztalatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!