Bejön a leszoktató bugyi? Hány darabot vettetek belőle?
Mi kaptunk kölcsön 1 db-ot és elég volt. Csak akkor adtam rá, amikor elmentünk otthonról. Otthon sima bugyiban volt. Ő sem akart bilire, WC-re ülni. Aztán nem adtam rá pelust, csak alváshoz és 2 nap múlva már szinte sose pisilt be. Mondjuk az alatt a 2 nap alatt jó sokszor át kellett öltöztetni, de megérte.
Szóval én úgy gondolom, hogyha már megérett a pelusmentességre (ennyi idősen valószínűleg igen), akkor menni fog. A lányom 3 hónappal a 3. szülinapja előtt kezdte a bugyizást és amikor 3 évesen ovis lett, nem volt baleset.
Off lesz, bocsánat!
Aktuális lesz nálunk is az ügy, kérdezném, hogy hol lehet venni ilyen bugyit, hogy néz ki?
Köszönöm.
Én a Brendonban vettem. Egy bugyi, aminek a közepébe van varrva egy nejlon, emiatt állítólag nem lesz nedves a ruhája, ha bepisil. Közben én magam is rájöttem a válaszra, nekünk még nem való. Ha egyszer-egyszer van baleset, akkor lehet, hogy jó, de az én lányom 1 óra alatt teljesen átáztatta a ruháját, pedig még textilpelust is tettem bele. Gondolom sokszor pisilt, egész délelőtt iszik.
Anyukám is azt mondta, hogy csak bugyit adjak rá, ne kezdjem most a textilpelusozást. De nem fázik meg most? Mi van, ha a kanapéra, szőnyegre pisil? Emiatt gondoltam inkább a textilpelust, de ma az sem nagyon érdekelte, hogy mindene pisis.
"De nem fázik meg most?"
Nem. Én is télen szoktattam le a gyerkőcöket. Mondjuk az utcára ne pelus nélkül vidd, de azt is sejtem,hogy erre nem kell külön felhivni a figyelmet.
"Mi van, ha a kanapéra, szőnyegre pisil?"
Sika-mika dance. Mi csak igy hivtuk, mert állandóan suvickoltam valamit. De, nem ez volt a vészes nálunk, hanem az éjjeli leszoktatás a peliről. Hiába volt leszoktatós pelenka az ágyban,és nagyméretü szemeteszsák a lepedő alatt, minden este elmocorgott, és a végén bűzlött az ágy, hiába sikáltam. Na de ezért is vettünk első rács nélküli ágynak olyat, ami kényelmes, de nem annyira tetszetős, viszont nagyon olcsó használt darabot. Igy azokat nem sajnáltuk kidobni, és venni másikat a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!