Bugyi nélkül van napközben, de egy pillanatig sem zavarja, ha jön a pisi, van értelme próbálkozni?
Úgy látom egyáltalán nem érdekli, hogy lepisili a lábát vagy ácsorog a pisiben, megtörlöm és megy tovább, a bilire rá se hederít, nem szól se előtte se utána.
Hagyjam még a dolgot ,tegyek rá pelust inkább, vagy előbb utóbb lesz eredménye így is?! (20 hós)
Mi 2 évesek múltunk múlt hónapba de nálunk is ez a helyzet:(((
Körülöttünk mindenki szoba tiszta már nappalra de az én fiam....nem beszél szinte semmit és nem is érdekli a pisi sem.Tegnap bugyiba kaka is ment nem foglalkozot vele...Hosszú a nyár de napi 10-12 bugyit mosok,öblítek.A bilin képes 40 percet is ülni de ha pisilnie kell vagy felpattan vagy veszi elő a pelust és szinte könyörög hogy adjam fel rá.:(((
Az én leányzom nem hiányolja a pelust, ill. úgy mondom , hogy nem érdekli, hogy van vagy nincs.Ha pelusba kakil többnyire mutatja, de amúgy általában előbb érzem meg, vagy látom rajta, hogy jön, de olyankor elszalad vmerre és ott erőlködik tovább. :)
Úgy veszem észre, hogy ez már egyáltalán nem kor kérdése, mert van aki 14 hósan már tud bilizni ügyesen és van aki még 3 évesen is kínlódik vele.
Az én kisfiam is 20 hónapos és ugyanezt csinálja. Mondjuk mi nem erőltetjük, azért nincs rajta pelus, mert így is rettenetesen viszket a bőre ebben a nagy melegben (súlyosan atópiás dermatitiszes), nem akarom, hogy még a pelus is melegítse, meg viszket neki a korcánál, tépi le magáról.
Nálunk sehol nincs szőnyeg, csak rongyszőnyegek, úgyhogy én nem csinálok ügyet belőle, ha pisil. Ő szalad oda a rongyért, hogy töröljük fel, és ennyi. Fogalma sincs, mit akarok a bilivel, felöltözve szívesen üldögél rajta, néha pucéran is, de ha pisilni, kakilni kell, rögtön leszáll róla. Ja, és látszik rajta, hogy élvezi, ha folyik a pisi a lábán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!