Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményed rólam? Lent.

Mi a véleményed rólam? Lent.

Figyelt kérdés

Csak az igazat írom!

Szinte mindig :kedves,aranyos,barátságos,kacagó

Néha: Van,hogy könnyebben sértődök meg.

Rengeteg barátom van, sokan akarnak járni velem,de még nem nagyon volt barátom.

Imádok énekelni, táncolni. Ha bunkó vagy énis az vagyok.Divatosan öltözködök. Utáloma beképzelt csajokat.

Általában afiúkkal is jól kijövök.

Szeretek tanulni, jó tanuló vagyok. Szeretem a kihívásokat.

Nem érdemes össze veszni velem,űbunkó is tudok lenni,de hamar megbékülök és olyankor semmi gond nincs velem.

Amin változatnék: Kimondom általában amit gondolok:S:D

Mindig a legtöbbre törekszem. És amit akarok általában elérem. Ja és imádok buliznii:D

Na mi a véleményed?

13/L

2010. nov. 5. 20:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:29

okéoké:D:))

Am nem megyek még Clubba, keress mást:))=)) És nyugi, a társadalom nem ribancosít el;) Tudom,hol a határ, de azért köszi a választ nektek is:)

2010. nov. 7. 13:45
 22/27 A kérdező kommentje:
És amúgy nemvagyok egoista sem:s
2010. nov. 7. 13:46
 23/27 anonim ***** válasza:
58%

Ezek alapján egy olyan lánynak tűnsz aki beképzelt, de magát nem veszi észre. Mi az hogy nem jó veled rosszba lenni? megversz vagy mi? :D

szánalmas kis nyomorék vagy akikkel tele a világ.

2010. nov. 7. 22:07
 24/27 bumbi02 ***** válasza:
59%

utolsónak igaza van.. azt mondod nem szereted a beképzelt csajokat, de valamilyen szinten te is az vagy, mint már egy kommentelő irta az elején h önutálló vagy. az embernek vannak rossz tulajdonságai, nem csak egy, ennek ellenére egyet mondtál el azt is csak ugy hogy néha vagy csak olyan., ezen kivül az összes pozitiv érték. valamint az is sokat elárul hogy egy internetes névnélkül portálon kéred ki magadról a véleményt ugy hogy nem ismerünk.. ha valakivel 1x beszélek 1 órát akkor is nehezen jellemzem, nemhogy 8 mondat után. valószinüleg szeretnéd hallani hogy mennyire jó vagy, mennyire tökéletes, és bár csak ilyen csaja lenne mindenkinek.

de nyugi, valamilyen szinten az önértékelésed átlagos a 13-14 éves korban...de az hogy ilyen portálon vársz önmegerősítést, az nem igazán..

2010. nov. 7. 22:41
 25/27 anonim ***** válasza:
magabizos,életvidám,belevaló tinilány vagy :D
2010. nov. 10. 19:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Hát olyan... a sulifolyosón-öt-ilyen-jön-velem-szembe típus. Sok fiúnak bejön, szerencséd van, de ne hidd, hogy ettől akkora különleges leszel.

13/L

2010. dec. 10. 07:52
 27/27 anonim válasza:

A kérdező kommentje:

És amúgy nemvagyok egoista sem:s

Hát perszeee... "Szinte mindig :kedves,aranyos,barátságos,kacagó"

"Rengeteg barátom van, sokan akarnak járni velem,de még nem nagyon volt barátom.

Imádok énekelni, táncolni. Ha bunkó vagy énis az vagyok.Divatosan öltözködök"

És tényleg önutáló vagy: " Utáloma beképzelt csajokat" Cöhh... Hát szerintem amit most leírtál azért írtad le, mert...

1. Utál téged mindenki (amit meg is értek ha ilyen beképzelt vagy), és hazudni akarsz

2. Fel akarsz előttünk vágni, hogy milyen szuperruciscsinibabacsaj vagy.

Ennyi.

2011. febr. 14. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!