Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményed rólam? Lent.

Mi a véleményed rólam? Lent.

Figyelt kérdés

Csak az igazat írom!

Szinte mindig :kedves,aranyos,barátságos,kacagó

Néha: Van,hogy könnyebben sértődök meg.

Rengeteg barátom van, sokan akarnak járni velem,de még nem nagyon volt barátom.

Imádok énekelni, táncolni. Ha bunkó vagy énis az vagyok.Divatosan öltözködök. Utáloma beképzelt csajokat.

Általában afiúkkal is jól kijövök.

Szeretek tanulni, jó tanuló vagyok. Szeretem a kihívásokat.

Nem érdemes össze veszni velem,űbunkó is tudok lenni,de hamar megbékülök és olyankor semmi gond nincs velem.

Amin változatnék: Kimondom általában amit gondolok:S:D

Mindig a legtöbbre törekszem. És amit akarok általában elérem. Ja és imádok buliznii:D

Na mi a véleményed?

13/L

2010. nov. 5. 20:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy egészséges önbizalommal rendelkező teljesen átlagos,13 éves lány vagy.Az elején eléggé beképzeltnek tűntél,de ez aztán később megváltozott:írtál a hibáidról is,ami nagyon jó,hisz mindkét feledet megmutattad,és próbáltad leírni.
2010. nov. 5. 22:03
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Tanácsom az lenne,hogy még ne most kezdd a bulizgatást,mert ez hosszú távon nem tesz jót!-Legyen elég a suli buli-abból is van 2-3 egy tanévben!:) Hidd el,elcseszed nagyon az életedet,ha bulizgatni kezdessz már most!

2010. nov. 5. 22:04
 13/27 A kérdező kommentje:
Itt szinte minden héten van suli-buli de eddig ebben az evben 1x voltam még.
2010. nov. 6. 07:01
 14/27 anonim ***** válasza:
65%
20:27: Nekem bizony leesett, mivel a számból vetted ki a szót ;D
2010. nov. 6. 10:00
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
20.27-es igazad van.Amúgy meg,van pár mondatod kérdező,ami ellentmond egymásnak...kedves meg barátságos vagy,de nem jó veled rosszba lenni,mert bunkó is tudsz lenni.Divatosan öltözködsz,de utálod a beképzelt csajokat.Hát hm...
2010. nov. 6. 10:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Sztem átlagos...mint ahogy írták h ilyen csajokkal van tele a világ. Biztos jófej vagy meg minden :)

17f

2010. nov. 6. 20:24
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

eljöhecc velem Clubba.:D már akarok menni,de egyedül nem jóó...

am. "Rengeteg barátom van, sokan akarnak járni velem,.."

vigyázz ezzel nagyon! el ne ribancosodj.:\

2010. nov. 6. 23:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis oda viszi a társadalom..:S szegény lányt!Hát hiszen a társadalom elvárásainak egy 13 éves lány még akarata/tudta nélkül is megakar felelni.Mondom én ezt 15 éves fejjel,aki szintén még egy kicsit megakar felelni annak,amit a társadalom elvár.De nekem van magamhoz való eszem,ami nekem meg a szervezetemnek nem jó,azt nem veszem,nem iszom,nem eszem meg..kivéve persze a nachost,a chipset meg a többi sz*rt..azokat sem kellene,dehát az mégis csak kaja,legális,nem mint a drogok többsége..vigyázat,a cigi is drog(mozaikos biosz könyv a biztos forrásom,na meg az akkori biosztanárom),meg az alkohol is drog(szintén bioszon tanult 8.osztályos tanulnivaló!)

Ne keveredj bele ilyenekbe,mert ez csak ÁRTANI fog neked!

2010. nov. 6. 23:34
 19/27 anonim válasza:
52%
van ám itt EGO...
2010. nov. 7. 13:35
 20/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: Kösz, az eddigi leghaszontalabb választ:D
2010. nov. 7. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!