Mit csinálnátok a 14 és fél éves lanyotokkal, ha rájönnétek, hogy a sokkal idősebbekhez vonzódik?
Kora beli barátai csak az osztálytársai fiú-lány vegyesen, de amint módja van rá kb 30 év körüli pasik társaságát keresi. Konkrétan ő próbál kezdemenyezni náluk. Telójából néztem, hogy a barátnőjével is kibeszélik hogy ez meg az milyen jól néz ki és ők mind 25-35 évesek kb. Kora beli fiúk nem érdeklik.
Gondolom ez nem normális vagy majd kinövi? Volt más is így a lányával?
Jó a kapcsolatunk.
10. Talán azért néztem bele, mert 18 éves koráig én felelek érte. Nem fogok mentegetőzni.
Inkabb azért is féltem, mert hiába csak 14, testileg már nagyon nőies, inkább 18 nak néz ki, sőt sok végzős nem néz ki így a gimiben. Magas, 170cm, sportos, formás alkatú, és szép is (nem elfogúltság!)
Nem lennék meglepve, ha még egy normális 30-as is rámozdúlna nem kell kattantnak lennie ettől tartok
És akkor mit kellene tennem?
Hagyjam, hogy járjon 30-40 éves emberek után, mert nincs ezek szerint közöm hozzá... Előbb utóbb meg fog olyat találni akinek kell.
Viccesen próbáltam rákérdezni, hogy mi a helyzet a fiúkkal, de csak nevet rajt meg azt mondja semmi, meg jajj mááá...
Jajj nehogy mentegetőzz, 14 éves, még jó, hogy ellenőrizni kell, nem felnőtt! A nullaszálalékos meg egy pasi, aki megdugná és nem akar lebukni;)
Amúgy oké rajogani helyes idősebb pasikért, főleg, hogy azok gondolom nem néznek ki idősnek! A truebloodból Eric pl 21-24 nézett ki, ahh, de imádtam:) egy rakás színész fiatalabbnak néz ki a koránál, nem azért rajonganak értük, mert 30+osok, hanem mert helyesek.
A valóságban meg iszonyú kiábrándító, ha egy húsznak kinéző ember 30as. Már csak azért is tudom, mert engem szólított már meg kisfiú, aki vagy 10 évvel volt fiatalabb nálam alsó hangon, és nem megdugni akart, hanem megismerni, és lehidalt, hogy 33 vagyok, gyerekem van és nem vagyok képben az őt érdeklő dolgokkal:))
Gondolom nem a szőrös szakállas favágótípusra bukik tizenévesen:)
Én is az idősebbekért voltam oda. Semmilyen komplexusom nincs, apám is volt, szegény már nem él. Aztán sok korombelivel jártam, viszont érdekes mert mindkét házasságom megromlott, mindkettő exem szintén korombeli volt. De olyan szinten gyerekesek meg éretlenek, katasztrófa...
Most házasodtam harmadszorra, 36 éves vagyok, a férjem 57 és 5 és fél éve vagyunk együtt. Imádom, ő az igazi társ számomra.
Ugyanennyi idős a legnagyobb lányom, szintén szép. Mondjuk őt csak képről érdeklik a pasik :D Bizalmas kapcsolatot ápolok vele, úgyis mindent elmond.
Szerintem ez az alapja mindennek,a bizalmas kapcsolat. Én sem állítom be szentnek magam, tudja, hogy milyen hibákat követtem el, ezért ő figyel erre, hogy olyat ne csináljon amiből baja származhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!