Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnátok a 14 és fél...

Mit csinálnátok a 14 és fél éves lanyotokkal, ha rájönnétek, hogy a sokkal idősebbekhez vonzódik?

Figyelt kérdés

Kora beli barátai csak az osztálytársai fiú-lány vegyesen, de amint módja van rá kb 30 év körüli pasik társaságát keresi. Konkrétan ő próbál kezdemenyezni náluk. Telójából néztem, hogy a barátnőjével is kibeszélik hogy ez meg az milyen jól néz ki és ők mind 25-35 évesek kb. Kora beli fiúk nem érdeklik.

Gondolom ez nem normális vagy majd kinövi? Volt más is így a lányával?

nov. 3. 16:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Apakomplexus?

Amúgy én is ilyen voltam.

Mindig is az idősebbek tetszettek, a férjem is 8 évvel idősebb tőlem.

nov. 3. 16:22
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Milyen a kapcsolata az apjával?
nov. 3. 16:24
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Semmit, főleg nem turkálnék a telefonjában.
nov. 3. 16:24
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Te nem voltál ennyiidős. Az, hogy ezekért van oda, az teljesen normális. Az, hogy ilyenekkel ismerkedik az nem.
nov. 3. 16:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért nagyon keresi az idősebb férfiaktól az elismerést és nekik akar megfelelni. Én is az apa lánya kapcsolatban keresnem a választ. Férjem 15 évvel idősebb, előtte 11 évvel idősebb párom volt. Jó apám van, de sose volt bizalmi, bensőséges kapcsolatunk és bennem is ez van.
nov. 3. 16:41
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Én is hasonló voltam, annyi különbséggel, hogy én nem kezdeményeztem. A férjem amúgy korombeli (44 éves), de sokkal idősebbnek néz ki, főleg mióta őszes, hosszú szakállal még rá is tesz egy lapáttal a megjelenésére (amit én egyáltalán nem bánok). Most egy jól karbantartott 60-as kinézete van. 😅 Inkább akkor érzem magam furán, mikor a kamaszkori kedvenc, nekem nagyon bejövő színészeim korát nézem... A legfiatalabb is 77, mármint aki még él, én meg 40 vagyok... Nekem ez soha semmi problémát nem okozott. A szüleim is felfigyeltek rá, hogy az idősebb korosztályhoz vonzódok, de mivel nem találtak a viselkedésemben semmi kirívót, így nem is foglalkoztak vele.

Kinőni kinőheti, de csak ha valami hóbort vagy divatból felvett rajongás. Ha zsigerből jön, akkor nem hiszem, hogy elmúlna.🤷‍♀️

A lányodnál inkább az a baj, hogy kezdeményez is. Itt sajnos aki normális, annál a kora miatt szóba sem jöhet, aki meg fogadná a közeledését azt meg inkább jobb lenne távol tartani tőle (és a társadalomtól). Mást nem tudsz tenni, beszélgessetek, de ne szigorral próbálj érvényesülni, mert csak a dacot fogod kiváltani belőle.

nov. 3. 16:44
 7/18 anonim ***** válasza:
64%

6. akkor az egész parlamentet távol lehetne tartani a társadalomtól (ami más szempontból igaz is lehet), mert a törvények 14 év felett bárkivel engedik kapcsolatban lenni pl. ezt a lányt

(megint a pedohiszti...)

nov. 3. 16:48
 8/18 anonim ***** válasza:
42%

7. pedofil 14 évest?

fuss neki még egyszer

nov. 3. 16:49
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Az efebofilok is ugyanolyan visszataszítóak és betegek ám, minden kiskorúra(fiatalkorúra) gerjedő az!
nov. 3. 17:16
 10/18 anonim válasza:
30%
Telójából néztem...? Milyen okból kutakodtál a telójában gondolom az engedélye nélkül? Engem inkább ez aggasztana. Persze mindjárt írsz valami mentegetőzést.
nov. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!