Mit csinálnátok a 14 és fél éves lanyotokkal, ha rájönnétek, hogy a sokkal idősebbekhez vonzódik?
Kora beli barátai csak az osztálytársai fiú-lány vegyesen, de amint módja van rá kb 30 év körüli pasik társaságát keresi. Konkrétan ő próbál kezdemenyezni náluk. Telójából néztem, hogy a barátnőjével is kibeszélik hogy ez meg az milyen jól néz ki és ők mind 25-35 évesek kb. Kora beli fiúk nem érdeklik.
Gondolom ez nem normális vagy majd kinövi? Volt más is így a lányával?
Apakomplexus?
Amúgy én is ilyen voltam.
Mindig is az idősebbek tetszettek, a férjem is 8 évvel idősebb tőlem.
Én is hasonló voltam, annyi különbséggel, hogy én nem kezdeményeztem. A férjem amúgy korombeli (44 éves), de sokkal idősebbnek néz ki, főleg mióta őszes, hosszú szakállal még rá is tesz egy lapáttal a megjelenésére (amit én egyáltalán nem bánok). Most egy jól karbantartott 60-as kinézete van. 😅 Inkább akkor érzem magam furán, mikor a kamaszkori kedvenc, nekem nagyon bejövő színészeim korát nézem... A legfiatalabb is 77, mármint aki még él, én meg 40 vagyok... Nekem ez soha semmi problémát nem okozott. A szüleim is felfigyeltek rá, hogy az idősebb korosztályhoz vonzódok, de mivel nem találtak a viselkedésemben semmi kirívót, így nem is foglalkoztak vele.
Kinőni kinőheti, de csak ha valami hóbort vagy divatból felvett rajongás. Ha zsigerből jön, akkor nem hiszem, hogy elmúlna.🤷♀️
A lányodnál inkább az a baj, hogy kezdeményez is. Itt sajnos aki normális, annál a kora miatt szóba sem jöhet, aki meg fogadná a közeledését azt meg inkább jobb lenne távol tartani tőle (és a társadalomtól). Mást nem tudsz tenni, beszélgessetek, de ne szigorral próbálj érvényesülni, mert csak a dacot fogod kiváltani belőle.
6. akkor az egész parlamentet távol lehetne tartani a társadalomtól (ami más szempontból igaz is lehet), mert a törvények 14 év felett bárkivel engedik kapcsolatban lenni pl. ezt a lányt
(megint a pedohiszti...)
7. pedofil 14 évest?
fuss neki még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!