11 és fél éves gyereknek első szemüveghez hol tudnék szemvizsgálatot intézni Budapesten?
Figyelt kérdés
Vidékiek vagyunk, itt nincs gyermekszemészet, Ofotértben 14 év felett lehet időpontot foglalni.2024. ápr. 11. 11:25
1/20 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyerekorvosotokat, hová tartoztok területileg.
2/20 anonim válasza:
Sima szemeszetre kérsz időpontot vidéken, ahol éltek
3/20 A kérdező kommentje:
Mármint felnőtt szemészetre?
2024. ápr. 11. 12:34
5/20 anonim válasza:
Az előzőekhez annyit tennék hozzá, hogy állami rendelésen lehet, hogy több hónap az előjegyzési idő. A rendelés meg tipikusan munkaidőben (és egyúttal iskolaidőben) van. Ha anyagilag nem gond, kézenfekvőbb egy maszek szemészorvost keresni. Nekem ez a véleményem.
6/20 anonim válasza:
Ezt osztom én is, 5.
2,4 voltam.
7/20 Andi80018 válasza:
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, magánban gondolkodtam, svábhegyire úgyis jártunk anno màs szakorvoshoz, remek ötlet. ( Amúgy nálunk vidéken két hétre van időpont az állami dokikhoz, csak tudom, hogy sima szemüvegfelírás jelenleg nem tartozik az állami szemészek munkakörébe, már itt tartunk Magyarországon. )Köszönjük a segítséget.
2024. ápr. 11. 14:00
9/20 Andi80018 válasza:
A fiam is járt a svábhegyibe szemészetre, és nagyon jó fejek, türelmesek is, plusz ott meg is lehet ugye csináltatni egyből a szemüveget. Ott voltunk más rendeléseken is, mind jó volt...
10/20 anonim válasza:
"...csak tudom, hogy sima szemüvegfelírás jelenleg nem tartozik az állami szemészek munkakörébe, már itt tartunk Magyarországon"
Nem Magyarországon élek, itt nálunk sosem tartozott a szemesz orvosok munkakörébe, ezzel az optometrista foglalkozik az optikákban. A szemész orvos a szembetegsegekkel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!