Álmodtál mostanság valami hülyeséget? Elmeséled, nevetünk egy jót? (:
azt álmodtam hogy értem mit beszél a kutyám
tök vicces volt ilyen hülyeségről dumáltunk
14/L
Én álmodtam már olyat hogy eper ízű zacskót kerestem a fiókomban, a szobámban volt egy szakadék ami jeges, havas volt az aljában meg víz. Valamit beleejtettem a nővérem meg lement érte de olyan ruha volt rajta mint Lady Gagán a poker face klipp legelején. Ja, és úgy mászott mint pókember. O_o Meg álmodtam már olyat is hogy beszéltek a fejembe. Már nem tom pontosan h miket mondtak de arra tisztán emlékszek hogy egy férfi hang kérdezte gúnyos hangon hogy ismerem-e a szűz Rozit?
L/14
Tnap előtt álmodtam h tesómnak boncolnia kellett és fölragasztott magára egy tapaszt ami arra készteti h vagdosson/boncoljon. Átment mamához mert ott van csirke meg egyéb baromfik. De, a csirkék eltüntek és tesóm levágta a saját ujjait, felvágta a hasát...
Aztán volt olyan h kikerültem valahogy az olimpiára és világcsúcsot futottam. xD
ezek mind nagyon jóók. xDDD sokat nevettem =DDD mindenki felpontot kap:D:D
az utolsó teccik a legjobban xD
azt álmodtam hogy valami drogkereskedők voltunk a barátaimmal és menekültünk a rendőrök elől és kiértünk valami szlovák faluba ahol elbujtunk házba,meg nagy levelek mögé is,de szaladtak felénk farkaskutyák,azt hittem hogy megérezték az anyagot,ezért felugortam a falra xD Utána meg kiderült hogy egy filmbe voltam szereplő és mondták hogy a reklám után jön a 2.része..erre azt mondtam hogy mostantól ez a kedvenc filmem.Amúgy volt címe is,de arra már nem emléxek..
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!