Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Álmodtál mostanság valami...

Álmodtál mostanság valami hülyeséget? Elmeséled, nevetünk egy jót? (:

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 22:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

azt álmodtam hogy értem mit beszél a kutyám

tök vicces volt ilyen hülyeségről dumáltunk

14/L

2010. nov. 5. 11:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én álmodtam már olyat hogy eper ízű zacskót kerestem a fiókomban, a szobámban volt egy szakadék ami jeges, havas volt az aljában meg víz. Valamit beleejtettem a nővérem meg lement érte de olyan ruha volt rajta mint Lady Gagán a poker face klipp legelején. Ja, és úgy mászott mint pókember. O_o Meg álmodtam már olyat is hogy beszéltek a fejembe. Már nem tom pontosan h miket mondtak de arra tisztán emlékszek hogy egy férfi hang kérdezte gúnyos hangon hogy ismerem-e a szűz Rozit?

L/14

2010. nov. 5. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Tnap előtt álmodtam h tesómnak boncolnia kellett és fölragasztott magára egy tapaszt ami arra készteti h vagdosson/boncoljon. Átment mamához mert ott van csirke meg egyéb baromfik. De, a csirkék eltüntek és tesóm levágta a saját ujjait, felvágta a hasát...

Aztán volt olyan h kikerültem valahogy az olimpiára és világcsúcsot futottam. xD

2010. nov. 6. 10:56
 14/21 anonim válasza:
Én múltkor azt álmodtam h megbasztam az angol tanárom:S
2010. nov. 6. 15:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam, hogy lógtam közgáz óráról aztán elkapott délután a könyvtárban, és délután bent kellett tanulnom vele tanulni... Lehet hogy túl sokat tanultam előző nap a közgázt, mondjuk azon is elaludtam XD
2010. nov. 6. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Azt álmodtam hogy egy barátom volt az Annoying Orange xD és mindenki megutálta xD a saját röhögésemre ébredtem.. Na meg hogy az Anti Fitnes Clubnak szólogatott be a buszon hogy ,,hey apple!" meg hasonlók xD
2010. nov. 6. 21:50
 17/21 A kérdező kommentje:

ezek mind nagyon jóók. xDDD sokat nevettem =DDD mindenki felpontot kap:D:D

az utolsó teccik a legjobban xD

2010. nov. 6. 23:21
 18/21 anonim ***** válasza:
azt álmodtam h fapapucs vagyok... nagyon fura volt...
2010. nov. 7. 00:03
 19/21 A kérdező kommentje:
fapapucs.x'DD
2010. nov. 7. 18:32
 20/21 anonim ***** válasza:

azt álmodtam hogy valami drogkereskedők voltunk a barátaimmal és menekültünk a rendőrök elől és kiértünk valami szlovák faluba ahol elbujtunk házba,meg nagy levelek mögé is,de szaladtak felénk farkaskutyák,azt hittem hogy megérezték az anyagot,ezért felugortam a falra xD Utána meg kiderült hogy egy filmbe voltam szereplő és mondták hogy a reklám után jön a 2.része..erre azt mondtam hogy mostantól ez a kedvenc filmem.Amúgy volt címe is,de arra már nem emléxek..

13/L

2010. nov. 13. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!