Lányok, nálatok is csináltak ilyen hülyeséget a fiúk?
Nálunk lepontoztak mindenkit.. Én vagyok a második legszebb lány, barátnőm az első. Nálatok is volt ilyen baromság?
13l
mi unalmunkba haverommal a lányok seggét pontozzuk
fiú vagyok:D
Igen nálunk is csináltak.
Ha erre gondolsz:
A fiúk sorrendbe tették az osztály lányai közül csökkenő sorrendbe a szépséget..
Szóval:
1.helyezet: Kata 8 pont
2.helyezet: Csilla 7,5 pont
3.helyezet: Barbara 6 pont
STBSTSB..
Mondjuk nálunk pontot nem adtak,csak sorrendbe helyezték..
Legjobb barátnőmmel elsők lettünk,nem tudtak dönteni vagy micsoda..xD
Amúgy szerintem butaság az egész,mert relatív fogalmam mindenki számára a szépség.
Szóval,pl a barátnőmnek nagy a melle aztán azonnal feltették a 'dobogóra'..erről ennyit.
Gondolom menőnek érzik magukat ezzel. (nálunk a 'menő' fiúk csinálták) menőnek számítanak,mert annak mondják magukat :DxD
Csak ezzel nem egy lányt bántották mag,köztük a plázapicsäkat is,mert nem lettek benne az első ötben :S:( szegénykék..majdnem sírtak,egyem is emg őket :D:D
Mert te hiszel ebben az egészben?
Mert nállunk ezeket nézik: népszerűség,ruha,arc,segg,mell,viselkedés..nagyából ennyi,szerintem tök h¨lyeség,bár bevallom azért örültem,hogy elsők lettünk,de csak titokban :D:D
Nálunk nem. Vagyis nem tudok róla :D
13,5/L
Jajaa, csináltak persze xD
Nálunk amiket pontoztak:
-arc(10)
-test(8 azért megjegyzem, hogy rohadtul nem vagyok vékony, de azért megkaptam a nyolcast. XD)
-mell(10)
-haj(10)
-kedvesség(10)
-kisugárzás(10)
-összkép(10)
-népszerűség(suli szinten, 1300gyerek jár az iskolánkba.)(9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!