Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, nálatok is csináltak...

Lányok, nálatok is csináltak ilyen hülyeséget a fiúk?

Figyelt kérdés

Nálunk lepontoztak mindenkit.. Én vagyok a második legszebb lány, barátnőm az első. Nálatok is volt ilyen baromság?

13l

2010. dec. 23. 14:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk nem.
2010. dec. 23. 14:16
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Ezt most nem nagyon értem. Mi az hogy lepontoznak?? Nem mondják hogy szép vagy?? Leírnád egy kicsit érthetőbben?? :)
2010. dec. 23. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

mi unalmunkba haverommal a lányok seggét pontozzuk

fiú vagyok:D

2010. dec. 23. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Igen nálunk is csináltak.

Ha erre gondolsz:

A fiúk sorrendbe tették az osztály lányai közül csökkenő sorrendbe a szépséget..

Szóval:

1.helyezet: Kata 8 pont

2.helyezet: Csilla 7,5 pont

3.helyezet: Barbara 6 pont

STBSTSB..

Mondjuk nálunk pontot nem adtak,csak sorrendbe helyezték..

Legjobb barátnőmmel elsők lettünk,nem tudtak dönteni vagy micsoda..xD

Amúgy szerintem butaság az egész,mert relatív fogalmam mindenki számára a szépség.

Szóval,pl a barátnőmnek nagy a melle aztán azonnal feltették a 'dobogóra'..erről ennyit.

Gondolom menőnek érzik magukat ezzel. (nálunk a 'menő' fiúk csinálták) menőnek számítanak,mert annak mondják magukat :DxD

Csak ezzel nem egy lányt bántották mag,köztük a plázapicsäkat is,mert nem lettek benne az első ötben :S:( szegénykék..majdnem sírtak,egyem is emg őket :D:D

Mert te hiszel ebben az egészben?

Mert nállunk ezeket nézik: népszerűség,ruha,arc,segg,mell,viselkedés..nagyából ennyi,szerintem tök h¨lyeség,bár bevallom azért örültem,hogy elsők lettünk,de csak titokban :D:D

2010. dec. 23. 14:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség-.-" Nálunk 1-10-ig pontoztak, nálunk is segg (9pontot kaptam), mell(10), alak(9), arc(9) és személyiség(10).. Nem tudom, én nem pontoznám így őket, nekem az egyik "menő fiú" tetszik, aki mindenki szerint csúnya, de szerintem irtó jóképű:)
2010. dec. 23. 16:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.nálunk csak az öltözőben nézik ahogyan öltözünk.xd
2010. dec. 23. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen pontozós izé tavaly, a fiúk a lányok seggét pontozták, aztán ide adták nekünk. xD Hát valamivel nekik is el kell ütni az időt. Azért hozzátenném, hogy mi, lányok kezdtük először ezt a pontozósdit, csak a fiúk nem kaparintották meg a papírt. :D
2010. dec. 23. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk nem. Vagyis nem tudok róla :D

13,5/L

2010. dec. 23. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Jajaa, csináltak persze xD

Nálunk amiket pontoztak:

-arc(10)

-test(8 azért megjegyzem, hogy rohadtul nem vagyok vékony, de azért megkaptam a nyolcast. XD)

-mell(10)

-haj(10)

-kedvesség(10)

-kisugárzás(10)

-összkép(10)

-népszerűség(suli szinten, 1300gyerek jár az iskolánkba.)(9)

2010. dec. 24. 09:27
 10/12 bumbi02 ***** válasza:
már nem azért de elég gyerekes dolog ez a fiúk részéről hogy pontoznak, és elég gyerekes dolog a lányok részéről hogy mérvadónak tartják ezt. hülyeség szerintem. mindenkinek más számít szépnek, van aki a kis melleket, van aki a nagyokat szereti, van aki a ducibb lányokat van aki a csontsoványakat...relativ nagyon. ezért tartom hülyeségnek a szépségversenyeket is.. néztem olyat is.. hát nekem speciel csúnyának tünt az első helyezett..
2010. dec. 24. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!