Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kimutatjátok, hogy mit éreztek?

Kimutatjátok, hogy mit éreztek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha boldogok, szomorúak, dühösek vagytok.

És általában milyen a kedvetek?

Kort és nemet is kérek.:)

2010. nov. 4. 18:32
1 2
 11/19 anonim válasza:

Sokszor mutatom ki az érzéseim,de ha vmi gond van azt nem szoktam világgá kürtölni.Általába vidám vagyok.:)

14/L

2010. nov. 4. 23:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Aki nem mutatja ki az érzelmeit, pláne a szomorúságot, az bele is betegedhet.
2010. nov. 5. 07:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Általában rossz kedvem van de elvárják hogy mosolyogjak,,mert ha szar kedvem van akkor valaki rátesz még 1 lapáttal csak hogy nekem rosszabb legyen és ilyenkor már én vok az emos k.rva...Ha boldog vagyok akkor meg "álmodik a nyomor" akármikor,akármilyen kedvem van az osztálytársaim nagy része csak rajtam röhög,lenéz,stb.

Ezért kénytelen vagyok elrejteni az érzéseimet előttük.

A barátok/haverok előtt önmagam vagyok:)

14l

2010. nov. 5. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Csak azt ha örülök vminek...azt is csak néha. Semmi mást nem mutatok ki. Ilyen vagyok. A b.nőmnek a 2 hónap alatt asszem 4-5x mondtam h szeretlek. Pedig szeretem csak én ölelgetem a beszéd helyett. :D

17_F

2010. nov. 5. 10:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen, kimutatom az érzéseimet. Akár jó-, akár rossz a kedvem.

egy 13 éves lány

2010. nov. 5. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem mindig és nem mindenkinek.

15/l

2010. nov. 5. 12:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha jò a kedvem akkor mindenki észreveszi mert mindenen röhögök meg fojton vigyorgok, ha rossz azt is mert akkor bármerre járok török zùzok mindenkibe belekötök, ha szomoru vok azt leplezem vigyorgok de a haverok akkor is kiszùrják akkor meg jön a faggatòzàs... Röviden ennyi15/F
2010. nov. 6. 04:48
 18/19 anonim ***** válasza:

kimutatom általában. ez a kedv mértékétől is füg. szomorú ritkán vagyok, szinte mindig mosolygok.:) vagy nevetek.:D ha szomorú vagyok az látszik rajtam,de próbálok mosolyogni.nem szeretem ha mindig azt kérdik hogy mi a baj,mi a baj...-_-"

ha dühös vagyok az nem látszik rajtam, de fel tudnék robbanni. azt inkább a beszédemben nyilvánítom meg miylen a kedvem és így szinte olvasni lehet belőlem. eszméletlenül sokat beszélek:D

a kedvem meg általában DerŰs :D:Dszinte mindenen elmosolyodok.:D

13/L

2010. nov. 6. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Az alapüzemmódban csak elvagyok, ha jókedvem van simán szállok le buszról egyedül is egy piruettel :D Vagy ha rocksuliból megyek akkor előkapom az utcán is a gitárom :) Ha szomorú vagyok akkor csak nézek magam elé és könyökölök. Vagy Sírok. Ha mérges vagyok kiüvöltöm a problémámat nagymamámnak. Utána még püfölöm a kispárnáimat és újra jól vagyok.

12,5/L

2010. nov. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!