Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztek mikor csuklik a babo?

Mit éreztek mikor csuklik a babo?

Figyelt kérdés

olyan erzes mintha szívdobogast ereznek,de nem mindig egyenletes,alltalaban egeszen lent erzem a kezemmel is.Eltart akar 5-10percig is.

Ez vajon az lehet?neha erosebb utest is kapok tole olyankor :-D

2011. okt. 17. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
ütemes rángás! szerintem azt érzed
2011. okt. 17. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Na most pont ezt a kérdést akartam feltenni :D

Én is pontosan azt érzem mint te. Nem voltam benne biztos, hogy ez a csuklás, de ezek szerint igen :)

26hkm

2011. okt. 17. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ritmusos lüktetés. Olyan mintha a szivverésedet hallod.én azt szoktam ha nem vagyok benne biztos,hogy egyik kezemet ráteszem a pocimra(ahol érzem hogy lüktet) a másik kezemmel,a pulzusomat nézem. Kapásból rájössz,hogy csuklik.:) kellemes babavárást. 27 hkm
2011. okt. 17. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:

jajj de jo,mar 3x ereztem ilyet az utobbi hetekben.Annyira orulok neki ez mar olyan "emberi"

IMADOM a kisfiamat.Koszonom a valaszokat es boldog baba varast.Tovabbi valaszokat is varok.pusss

2011. okt. 17. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
olyat ettél, ami ízlett neki, akkor kortyolnak túl mohón és csuklanak :-) az öcsi a pörköltekért van oda :-) a nagy a kakaót imádta! 36km
2011. okt. 17. 23:36
 6/6 A kérdező kommentje:
:-D
2011. okt. 18. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!