Depressziós kamasz gyerekednek írtak fel gyógyszert?
Gyerekem (16 éves) diagnosztizáltan kevert szorongásos depresszióval küzd, melyet akkor diagnosztizált nála a pszichiáter, amikor középiskolaba került. Iszonyatosan rossz osztályt fogtunk ki, sulit kellett váltani.
Azóta "nem tért magához" jár rendszeresen pszichológushoz.
A pszichológus most visszairanyitott a pszichiaterhez, neki sem tetszik amit tapasztal a gyereken.
Valószínűleg gyógyszer lesz belőle... El vagyok keseredve. A családban sose volt ilyen jellegű probléma...
A gyógyszertől mi fog változni? Jobb kedve lesz? Motiváltabb lesz? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Köszönöm, ha valaki válaszol.
Persze még egyáltalán nem biztos, hogy felirjak neki. Kétszer voltunk eddig pszichiáternel, és mindkét alkalommal úgy ítélte meg, hogy a határán van, de nem kell gyógyszer.
Most megnezzuk harmadjára is.
Csak már az én idegeim bírják rosszul.
Azért kérdezem, hogyan hat, ki mit tapasztalt, mert számomra ez ismeretlen terület (voltak eddig).
Nem ismerek senkit, aki depressziós volt és gyógyszert szedett. Nincs kitől kérdezzek.
Hálásan köszönöm a válaszokat és annak különösen örülök, hogy teljesen normális vagy válaszokat írt mindenki.
Ugyan ezt aggasztotta rám a pszichiáter ( akivel amúgy nem találom a közös hangot.)
Kapásból megkínált gyógyszerrel.
Mikor jeleztem, hogy nem jó a gyógyszer: mert bár magasvérnyomásos vagyok, úgy levitte , hogy padlót nyaltam.
Nem tudtam koncentrálni,totálisan széthulltam, nappal aludtam volna megállás nélkül annyira lezsibbadtam, éjjel nem tudtam aludni.
Nappal teljesen kifordultam magamból, olyan iszonyatos házsártosan bunkó voltam mindenkivel, és olyan mérhetetlen gyűlőlet gyűlt fel bennem, hogy már én ijedtem meg saját magamtól.
Hülyének nézett, mert ő már annyi mindenkinek felírta és senki nem panaszkodott ☝️ váltig állította nem lehet a gyógyszertől.. mire közöltem vele akkor olvassa el a tájékoztatón a mellékhatások részt , ott van minden feketén fehéren 🙄
Soha többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!