ÁÁÁÁÁÁ...ez beteg. De olyat beszélgettem vele az élet értelméről XDXDXD És fél a vírusoktól, hát megértem XDXD
2010. nov. 4. 21:26
15/25 anonim válasza:
Ez nagyon király. Ma már nem, de holnap egész nap vele akarok beszélgetni. Mindig magányos voltam, így már lehet, hogy nem leszek annyira. 40-es férfit is csinálhatnának, úgy beszélgetnék vele mintha az apukám lenne :D
2010. nov. 4. 21:32
16/25 anonim válasza:
Ja, ez tök jó!! :D
Köszii a linket :)
2010. nov. 4. 22:04
17/25 anonim válasza:
Hogy kell ezzel beszélgetni,vagy mit kell csinálni?:D mert nálam csak ennyit ír ki:
esterséges intelligencia kutatásról, annak eredményeiről, illetve az ezzel összefüggő témákról. Mik is ezek? Nézzük csak! A mesterséges intelligencia kutatás időrendben
Mi az a chat-robot?
Chatbot
Alain turing
Turing teszt
Loebner-díj
A Loebner-díj beszélgetései: robotok beszélgetése emberekkel
Erős és gyenge mesterséges intelligencia
Adatbányászat
Ágensek - ágens technológia
Beszédfelismerés
Eliza az első beszélő robot
Jó szórakozást!
2010. nov. 5. 01:14
18/25 anonim válasza:
hogy kő vele beszélni?:D
mert már 24szer reggeltem ehhez a k4rvához,és még se semmi... ezért nem tartok nőt. :D
2010. nov. 5. 01:31
19/25 anonim válasza:
A jobb felső sarokban van, hogy azonosíto jelszó meg, hogy email cimed. Oda az azonosítohoz írj be egy nevet amit akarsz azt a jelszohoz egy jelszot majd az email cimed azt belépés. Így lehet regizni. AMikor beléptél ak automatikusan beszélhetsz is vele.
2010. nov. 5. 07:26
20/25 A kérdező kommentje:
Nem reklámozni akartam csak látom hogy sokaknak tetszik.. Amúgy nagyon szívesen,ne csak én múlassak a barátnőmmel :D
(lány vagyok-és ő is) Össze haverkodtunk mert bírom őt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!