Miért jön haza a lányom buli után enyhén köhécselve másnap?
En cigiztem es hazudtam is a szuleimnek rola, nyilvan. Nem minden tini annyira szent :D
Vegul ennek vege is lett olyan 20 eves koromra, azota se gyujtottam ra hala a jo egnek 🙈
Az volt nalunk a szabaly, hogy penzt nem adnak ra, otthon nem gyujthatok ra. Szoval a szuleim nem tamogattak, de tudtak, hogy hiaba tiltjak, ertelme nincs.
Ez bevalt, mert valoszinuleg pont azert nem szoktam ra, mert nem volt penzem ra ugy amugy. Bulikban ha adtak, ragyujtottam, meg ha volt valahonnan penzem, akkor vettem neha. P
Több opció van.
-Énekelgetett, visított. Buliban ez gyakori.
-Megfázott. Ősz van, hideg van, simán összehozható.
-Sokan dohányoztak körülötte és a füst miatt. Simán lehet, hogy ennyire irritálja a torkát akkor is, ha nem ő szívja.
-Ő dohányzott.
Javaslom, ne próbáld mindenáron azt gondolni, hogy ő dohányzik. Anyám is ezt csinálta, de mindig pont akkor, amikor épp nem dohányoztam. Konkrétan hamarabb kezdett gyanusítgatni, minthogy először rágyújtottam volna.
Ez semmit nem jelent. Max a megfázás az, ami nem történik meg nyáron, de ettől még ugyanúgy énekelgethet a bulin, visíthat, ugyanúgy cigizhetnek körülötte, ugyanúgy cigizhet.
Mondjuk megjegyzem, ha mindig köhög, akkor nem dohányzik. Tapasztalatból mondom megszokja a szervezet. Én akkor köhögtem cigitől, amikor először csináltam, vagy amikor hónapok után újra szívtam. Volt egy év, még a legelején, amikor csak bulikban cigiztem, és akkor nem köhögtem másnap.
A rendszeres cigitől köhögés nem ebben a korban jön ki, hanem évtizedek után, és nem a dohányzás másnapján, hanem mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!