Anyukák, szerintetek normális, ha egy 14 éves lány összejön egy 19 éves fiúval?
Nem sok valóban az 5 év, de ebben a korban nem egészséges, mert ebben a fejezetben érik a legtöbbet a lány is meg a fiú is. Egy 19 éves nem ugyanarra vágyik mint egy 14 éves.
Véleményem szerint nagyon fontos lenne az, hogy hasonló korú barátja lenne ebben a korban, ahol még mindketten érési folyamatban van és egymással összhangban tudnak előrelépni. Itt még ennyi idős korban én érintésekre vágytam, hogy felfedezzük egymás testét. Szerencsémre nekem velem egyidős barátom volt és nekünk ennyi idősen eszünkbe sem jutott a szex. Nyilván a hormonok azok dúltak bennünk és vágytunk egymásra, de eleinte csak érintések voltak (pl. kéz a combra) és ez is elég volt ahhoz, hogy kielégítsük egymást. Aztán később amikor már puszta érintés kevés volt akkor már csináltunk bizonyos dolgokat az ágyban is, de még ott sem szexről volt szó.
Szexelni először 16 évesen szexeltem, de azt már nem az akkori barátommal, hanem egy 18 évessel, de akkor jött el az a szakasz az életemben, amikor úgy éreztem készen állok erre.
Ebbe nagyon sokan nem gondolnak bele, hogy ebben a korban hatalmas érési folyamat zajlik és megvan annak a biológiai magyarázata is, hogy ebben a korban miért elég a kielégítéshez sokkal kevesebb inger mint idősebb korban. Ezekbe a folyamatokba nagyon nem szerencsés közbeavatkozni azonnal egy szexxel, mert az később kihathat az életére.
Szóval nem sok 5 év, ha már abba a korba került, hogy megérett mindkét nem megfelelően. Ez 16-17 éves korban általában bekövetkezik (de akinek nem volt meg 13-14 korában ilyen kapcsolati élménye annak lehet, hogy még kell idő).
“ ahol még mindketten érési folyamatban van és egymással összhangban tudnak előrelépni.”
Mintha minden 19 éves épp ugyanott tartana az érési folymatban. Az én 19 éves barátom (amikor én 15 voltam) nem volt sokkal érettebb nálam. Én voltam az első barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!