Tapasztaltatok menstruációs tüneteket, amikor összejött a baba? Normális ez?
Azt olvasom itt a fórumon, hogy a legtöbben nem éreztek semmit, amikor összejött a baba. Amikor valaki leírja, hogy menstruációs tünetei vannak, akkor egyből az a válasz, hogy valószínűleg meg fog jönni.
Én egy héten át éreztem a görcsöket, amit mensi előtt szoktam, aztán olyan érzékenyek lettek a melleim, h nem bírtam megérinteni (ez egy szokatlan tünet, nem szoktam ilyet érezni). Aztán amikor késett, teszteltem és pozitív lett. Másnak is voltak ilyen heves tünetei? Minél többet gondolkozom rajta, annál inkább ráparázok, hogy valami félrement.. :D
Én ugyanolyan mindjárt megjön érzést éreztem, néha görcsölgetéssel. Szóval mindent amit szoktam menstruáció előtt.
Csak aztán nem jött meg és elmúlt. Szóval én emiatt azt hittem nem sikerült.
A terhesség alatt az elején is voltak hasonló görcsök később csak ritkán, meg ahogy a szalagok nyúlnak az is furcsa érzés de mindig rövid ideig tartott.
Biztosra vettem, hogy meg fog jönni, szinte a szokásos tünetek: tompa derékfájás, hüvelyben feszítő érzés, érzékeny mellek. Egyedül a migrénes fejfájás maradt el, de ez utólag tűnt csak fel. Szerdán kellett volna kezdődnie, pénteken pozitívat teszteltem, a tünetek még másfél hétig maradtak. A melleim azóta is fájnak, csak közben kinőtték a melltartóimat és állandóan tudnék aludni.
Most vagyok a 8. hét végénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!