Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 13 évesnek oké a gél lakk?

Liliszemelyesen1 kérdése:

Egy 13 évesnek oké a gél lakk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 13 éves lányom van aki szeretne körmöshöz menni. Semmi extrát nem szeretne csak fekete gél lakkot és fehér csillagot bele. Elég érett már és csak a stílusa miatt szeretné, szerintetek?

szept. 11. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk is tiltja a házirend, de elsőben valamelyik szünetről úgy jött vissza egy osztálytársa, hogy hosszú pink körme volt. Elsőben!!
szept. 11. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Nagyon nem. Iskolaszünetben egy sima lakk bőven elég.

Engem is kb lebben a korban kezdtek érdekelni a csajos dolgok, a fiúk. De nem kell azonnal beleugrani mindennek a közepébe.

Ma azon döbbentem le a ruhaboltban, hogy kislány feszülős bőrszoknyát árultak. Mi van?

szept. 11. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Az én 13 éves lányom géllakkoztatja a körmét. Annyi kérésem volt, hogy iskolaidőben nem lehet hosszú és feltűnő neki. Így normál hosszúságú és általában valamilyen nude szín van rajt.
szept. 11. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

Ha a házirend engedi, nekem meg belefér anyagilag, akkor simán. Nekem se ment tönkre a körmöm az évek alatt, sőt géllakk előtt rosszabb volt, mint utána bármikor, amikor mondjuk hónapokig nincs, mert nem jutok el a körmöshöz. Megjegyzem én is 13 évesen kezdtem, konkrétan ez szoktatott le a körömrágásról.

Nem tudom mit kell ezen aggódni. Ha normális körmös csinálja, akkor baja nem lesz, hamarabb pasizni nem fog, hülye nem lesz tőle. Ez csak egy kis szín a körmön.

szept. 12. 08:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Szünetben minden további nélkül. Iskolaidőben nem. Max ha valami buli van, akkor sima lakk. Folyamatosan 2-3 heti rendszerességgel szintén nem. Sem anyagilag sem egészségügyi szempontból nem tartom jónak.
szept. 12. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:
13 éves lányom nyáron akarta. Nem engedtem meg neki. Szerencsére a körmös sem vállalta volna, mert megkérdezte.
szept. 12. 17:34
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem12 éves koromtól volt, hiba volt hogy megengedték. a tanfolyamot végzett nővérem csinálta majd megtanított rá és magamnak készítettem. ha jól van felrakva is bőven vékonyodhat a köröm a mattításkor reszeléskor és az acetonban áztatáskor. épített műkörmöm is lett, mert a húsig berepedt a természetes körmöm. most 9.es vagyok csak sima lakkot és acetonmentes lemosót használok.
szept. 13. 19:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, és igen, megengedtem. Nagyon boldog! Visszont szerintem az érdekes hogy iskola nem engedi a gél lakkot.. a lányom oszt. Társának már egy S-es műkörme van és nem tiltják. Igen, kamaszodik, de nagyon visszahúzódó és még egy haspolót se szeret felvenni. Csak vissza emlékezetem az én lánykoromra, ahol egyszerűen számoltam az éveket hogy mikor lehet egy sima gél lakkom. Én mindig is sokáig engedtem, néha nem szabtam határt, és pont így lett tisztelettudó, és nem szemtelen. Szerintem ha nagyon sok mindenbe korlátozod, csak úgy fogod egyszer látni hogy szökik bulizni, cigizni, stb.. Soha nem akartak kontrollálni, főleg nő létére. Bár hozott haza már 3 patkányt meg egy 40 ezért forintos ketrecet, de én abba is megláttam a jót, mert ő gyűjtötte ki, és még mindig boldogan gondozza őket. Szóval igen, nyugodtan engedjétek!
okt. 12. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!