Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 13 évesnek oké a gél lakk?

Liliszemelyesen1 kérdése:

Egy 13 évesnek oké a gél lakk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 13 éves lányom van aki szeretne körmöshöz menni. Semmi extrát nem szeretne csak fekete gél lakkot és fehér csillagot bele. Elég érett már és csak a stílusa miatt szeretné, szerintetek?

szept. 11. 15:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Persze
szept. 11. 15:33
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
13 évesen még általános iskolás. Nézd meg, mi szerepel az iskola hazirendjeben.
szept. 11. 15:40
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk nem lehet.
szept. 11. 15:43
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk tiltó suliba.
szept. 11. 15:51
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk 8. osztályig tilos a körömfestés, de ettől függetlenül is feleslegesnek tartom.
szept. 11. 16:07
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Körmös vagyok, én nem vállalok gyereket. Lakkozza ki magának. Semmi szüksége géllakkra.
szept. 11. 16:28
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Az iskolában tilos. Másrészt minek egy gyereknek egyáltalán? Foglalkozzon olyan dolgokkal, amik neki való.
szept. 11. 17:24
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
Én simán engedném.
szept. 11. 19:30
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Én meg nem engedném. Még általános iskolás nincs szükség erre és a házirend sem engedné meg szerintem. Miért kell támogatni minden marhaságot, amit kitalál. Tanuljon, foglalkozzon azzal.
szept. 11. 20:04
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem való még neki. Tönkre teszi csak a körmét másrészt az iskolákban sem engedélyezett persze lehet van kivétel. Ha annyira akar akkor majd jövő nyáron. Vagy nagyon nagyon max egy átlátszó csillogó sima körömlakk házilag de ennél semmi több.
szept. 11. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!