Mi az oka annak, hogy minél kedvesebb vagyok a lányommal, annál undokabb lesz?
Tini, ajtókat csapkod éjjel, hogy esik le a vakolat, nem tudom a szomszédok ezt meddig bírják, azert mert bekopogtam es benyitottam, hogy aludjon mert koran kell kelljen.
Hogy én nem rendelkezem fölötte, kiabált.
Az utóbbi hetekben is voltak ilyen dolgai, de megértő voltam vele, szereretteljes.
De mostanra már állandósult a rossz hangulata és a gyűlölete, poharakat tör stb
Lassan félek tőle.
Az az érzésem, hogy a kedvességem benne gyűlöletet ébreszt, es egyre parasztabb lesz.
Persze beszeltem vele, többször hogy ez nem viselkedés és nem fogom tűrni, de hiába, egyre őrültebb!
Miért vált ki belőle a kedvesség agresszziót?
Kedves 10 es! A lányomnak életemben nem adtam sallert! Mindig kérdem kiváncsian mi van vele, de nem értékeli!
Leráz.
Mivel úgy látom, olyan szülő vagy, akit érdekel is, hogy jól nevelje a gyerekét, és nem veréssel akarja ezt "elérni", ezért válaszolok rendesen. A gyerek nagyon sokszor tükör.
Két dolog ugrik be most, az egyik, hogy te a saját indulataidat hogy tudod kezelni? Nyilván nem törsz, zúzol, ez egy rossz megküzdés, de az is borzalmas, ha elfojtod. Ezt érezheti, és ettől lehet ő is indulatos.
A másik, ami eszembe jutott, hogy te magad hogy reagálsz arra, ha kedvesek, figyelmesek veled? :) Ha nehezen kezeled, akkor itt is el lehet ásva a kutya. :)
19 es, az igazság az, hogy nem fojtom el az indulataim, de nem is csapkodom az asztalt!
Tehat tudomásul veszem ha valaki galád és utána továbbállok, ignorálom, nem mutatom ki a csalódádom, de csak azért mert büszke vagyok!
Másik hogy kedves vagyok és adakozó de nem tudom hogy tudnám fogadni a kedvességet, mert sosem volt benne részem, lehet lemerevednék, nem tudom erre nincs forgatókönyvem, pozitív helyzetekre.
Miért, a kutya miért van erre elásva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!