Mi az oka annak, hogy minél kedvesebb vagyok a lányommal, annál undokabb lesz?
Tini, ajtókat csapkod éjjel, hogy esik le a vakolat, nem tudom a szomszédok ezt meddig bírják, azert mert bekopogtam es benyitottam, hogy aludjon mert koran kell kelljen.
Hogy én nem rendelkezem fölötte, kiabált.
Az utóbbi hetekben is voltak ilyen dolgai, de megértő voltam vele, szereretteljes.
De mostanra már állandósult a rossz hangulata és a gyűlölete, poharakat tör stb
Lassan félek tőle.
Az az érzésem, hogy a kedvességem benne gyűlöletet ébreszt, es egyre parasztabb lesz.
Persze beszeltem vele, többször hogy ez nem viselkedés és nem fogom tűrni, de hiába, egyre őrültebb!
Miért vált ki belőle a kedvesség agresszziót?
Aki nem ért a szép szóból, azzal emelt hangon kell beszélni.
Én keményebb lennék vele, és a legelső tiszteletlen gesztusánál felemelném a hangomat. És ha annak se lenne foganatja, akkor szokásos büntetések jönnének, pl. telefonját, laptopját elvenném (csak iskolai feladat megoldására adnám oda), zsebpénzéből levonnék, délután és hétvégén letiltanám a programokat stb.
És mindig elmondanám, hogy aki nem ért a szép szóból, nem ért az emelt hangból sem, az majd ért a büntetésből.
Nem merem hergelni, mert üvöltene és a szomszédok feljelentenek! Bérlalásban lakunk, ha alaírást gyűjtenek ellenünk mi lesz!
A lányomnak többször mondtam ezt, hogy aggódom a szomszédokert, de abszolút nem érdekli!
Ez az őrült meg éjjel nappal ordít ha kell
Az a baj, hogy ő irányít, te meg félsz tőle. Ez nem normális így. Igenis a szülő szabja a határokat.
Miért, mi lesz, a szomszédok aláírást gyűjtenek ellenetek? Sokkal durvább esetekben se rakják ki a VALÓBAN antiszociális elemeket. Pláne nem gyereket az egyedülálló anyjával.
Ez nem hergeles lenne hanem nevelés...
Elkell venni tőle mindent, hátha észbe kap.
Ha ordít ordítson.
Ha nem áll le, akkor bizony elkelhet azaz egyszeri atyai pofon. Apuka hol van hogy nem neveli "hercegnőt"?
Döntd el hogy ki a felnőtt? Te vagy ő.
Nehogy már ő szablyon szabályokat.
Hat ilyen esetben kell egy jo nagy anyai pofon!
Majd mikor jol meglepodot akkor elmondani h a viselkedese minosithetetlen ha nem valtozik meg azonnal akkor kovetkezmenye lesz.
Amugy kerdezz ra h mi baja van ? Suli haverok zaklatas fiu ???
Terápiára kell járnotok. Együtt. Nincs mese.
Itt mi ezt nem tudjuk. Szakember kell. Neked nincs eszközöd.
Vagy megfizeted a változás árát, vagy azt fogod megfozetni keményen, hogy így marad és rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!