A kamasz lányok EGY RÉSZE miért nem becsüli annyira önmagát, hogy ne adja oda a testét már 14-15 évesen?
Miért nem várjátok meg az őrjítő nagy szerelmet,még ha később is jön???
(tisztelet a kivételnek)
17.11-es anyuka!
Olvasva szavaidat, rádöbbentem, hogy énis jól szórakozom az összes ilyen kérdésen, és válaszon! :D
Főleg, hogy nagyon eltérőek a vélemények, és mindenki védi az igazát. Bennem meg megvan az a kisördög, ami arra késztet, hogy megmosolyogjam ezt az egészet. >))
Amúgy. A kérdésről annyi, hogy nagyon sokan vannak olyanok, akik 13-14-15 évesen vesztették el, és nagyon is élvezték! Én szintén ide tartozom, 15 évesen vesztettem el, egy féléves kapcsolat után. Nem vagyunk a sexhez éretlennek, se testileg, se értelmileg. Mikor ott feküdtünk egymás mellett, a párom megis kérdezte, hogy biztos vagyok-e a dologban, és hogy valóban fel-e készültem rá?:) Háromszor is visszakérdezett.
No, még valami. Állandóan a lányokat ribancozzák, meg k4rvázzák, mert nem egy pasival bújt össze. De kérem. Ne a lány útját kövessük szemmel, hanem a fiúét! A fiúknál ez könnyebb is megy végülis...
És őket miért nem szídjuk? Meg ha teherbe ejtenek egy lányt, miért a lányt verjük? Miért nem az urat? Miért a lányt verjük a naívság miatt? És miért nem fiút, mert kihasználta? Vagy miért nem a szülőt, aki nem törődik annyira a gyermekével?
Az én anyukám nem csak mos,és főz rám, hanem megis beszéljük ezeket a dolgokat. Ő is mesél, énis mesélek, megbeszéljük a dolgokat, bármiről legyen szó. Ha támad egy ötletem, vagy csak hóbortot akarok követni, elmondom neki, és ő megmondja, hogy helyesen gondolom-e, vagy sem.
00:28 vagyok.
A végéről lefelejtettem,hogy : 15/L
18:24-as válaszoló, vagyis a 17:11-es.
Ha annyira felnőtt lennél, akkor nem süllyedtél volna le idáig. Ha nekem lesz gyerekem, elsőnek is megtanítom szöveget értelmezni, h ne legyen olyan buta mint te vagy.
Jah és attól nem fogsz nagynak tűnni, hogy olyan "nagy szavakat használsz", hogy a te szavaddal éljek, mint pl: Édes, ahogy pattogsz, butácska kislányok, Csillagom, stb. stb., ezzel csak magadat minősítetted.
Hiába vered itt a nyálad észt veszve, akkor sem tudsz meggyőzni senkit, és akkor sem fog rád senki felnézni, akármilyen "érett és idős is vagy te". Mellesleg nem én vagyok a buta, hanem te. De nekem, ellentétben veled, van időm változtatni akármin, de te "felnőtt" fejjel már ilyen szánalmas és gyerekes maradsz. Csak sajnálni tudlak ezért.
Bátran végigolvastam a válaszokat, és megállapítottam, hogy 1. a 18 éves lány megbánta, hogy odahajította a testét x. évesen, és most önigazolást keres.
Már hiába keresed, lépj túl, és éld az életedet.
Volt anyuka, akit leszóltatok, de én egyetértek vele. 18 (és pláne 15!) évesen az ember valóban a tomboló hormonok alávetettje, tehát higgadt, és információértékű hozzászólás ebben a témában nem várható tőle. Ezért nem érdemes vitatkozni.
Kedves 17.11-es anyuka, sokban egyetértek veled, de nem lenne szabad egy kamasz érzékenységét bombázni, látod, hogy milyen reakciót kapsz cserébe:)
Kedves 18 éves lány, neked meg nem ártana legalább egy minimális tiszteletet gyakorolnod az EMBEREK irányába, mert nehéz életed lesz, ha nem veszel vissza.
Az a stílus, ahogy itt megnyilvánultál, nem tesz majd népszerűvé hidd el. Azért írtam az embereket nagy betűvel, mert a kommentjeid alapján te mindenkinél okosabbnak hiszed magad, és fellengzős stílusban lekezelsz mindenkit, miközben eszedbe nem jut, hogy nincsen igazad.
Hiszem, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, és nem jár automatikusan, de csak azért nem kezelhetsz le bárkit, mert nem tetszik a véleménye. Ugyanis a véleményéhez mindenkinek, - természetesen neked is - joga van. És ezt kutya kötelességed tiszteletben tartani, ahogy a másik félnek is kötelessége a te véleményedet tiszteletben tartani.
Csak azért, mert szerinted nincs igaza, még nem nevezhetsz szánalmasnak egy másik embert, mert így valóban egy toporzékoló kislánynak tűnsz, akit bosszant, hogy másnak is lehet igaza.
Teljesen egyértelmű, hogy a mai kislányok egyáltalán nem tartják nagy dolognak a szexet. Ami nagyon szomorú. A te hozzáállásod is bizonyítja, hogy te is piti történetnek gondolod a szexet, pedig mégiscsak a testedet adod oda, de ha neked mindegy, kinek, az természetesen a te dolgod.
De az anyukáknak engedd már meg, hogy egy fórumon megvitassák, hogy miért jutnak ide a lányok, mint pl. te is, majd ha lesz gyereked, akkor meg fogod érteni, hogy miért fontos.
Kedves 15 éves lány, a férfiakat azért veszik elő kevésbé, mint a lányokat, mert nekik kevesebb a veszítenivalójuk. Ha bármi gikszer van, akkor nem a férfi lesz terhes, nem neki lesz esetleg egész életét meghatározó abortusza, szül meg esetleg egy gyereket, akit egyedül nevel fel, és elbúcsúzhat a fiatalkorától, a gyerekkorától.
És nem mellesleg a lányoknak (már amelyiknek) több esze van, mint a fiúknak.
Végezetül: szerintem nem érdemes vitáznotok. Egy felnőtt családanya, és egy kamasz, vagy egy 18 éves lány soha nem kerül egy nevezőre, mert az egyik pontosan tisztában van az élettel, a másik meg még csak kóstolgatja.
Azoknak, akik szerint ez rendjén való, itt a válasz, hogy mi a baj ezzel a tinikori megfelelésből szexeléssel:
"Megtettem. Bánom-e? Nem tudom, kétlem, hogy most aztkivánnám h szűz legyek és veszítsem el újra, lehet h bennem van a hiba de semmi csodásat nem találtam a szüzzesség elvesztésébe. Fájt és szar volt. "
Hát ezért annyira nem érdemes, szerintem. Az más, amikor valaki egy komoly kapcsolatban, tényleg szerelmesen, tényleg a saját vágyaitól hajtva akár tényleg 15-16 évesen lefekszik a barátjával, de ez, amit pl. a fentebb idézett kommentelő is írt, szerintem tök szomorú. A szexnek - az elsőnek is - valami pozitív dolognak kéne lenni az ember életében, nem?
(Természetesen itt vissza lehet vágni azzal, hogy és aki felnőtt fejjel megy bele vagy marad benne egy olyan kapcsolatban amiben nem jó...? De hát épp ezaz, ugyanaz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!