Pedig a 14 évesek körében ez a menő, úgyhogy de, fűnek-fának elmondják.
2010. nov. 2. 15:03
12/39 anonim válasza:
Hiszen ők már "nagy" lányok!! Ami teljességgel lehetetlen h ők már nagyok lennének. Én nem birnék utcára menni 14-15 évesen úgy ha már nem lennék szűz. Oké-oké h csók-petting ezek még TALÁN beleférnek... de a szex azért komoly dolog! Én 14 éves vagyok lány. Oszt.társamnak már 2 éve van barátja és valószínüleg már nem ártatlan. Úgy oké hogyha szeretik egymást és egyöütt vannak/voltak/lesznek akkor ESETLEG, de nagyon nem biztos ígyse! Nemértem az ilyen embereket.
2010. nov. 2. 17:14
13/39 anonim válasza:
És ha 14-15 évesen van az az őrjítő nagy szerelem?
2010. nov. 2. 17:21
14/39 anonim válasza:
szerintem ők érettebbek, mint ti együttvéve pont
2010. nov. 2. 17:34
15/39 anonim válasza:
17:34-es, fogadok te is 14 éves vagy! De, ha mégsem, akkorse lehetnek érettebbek, max. külsőleg!
2010. nov. 2. 20:16
16/39 anonim válasza:
SZerintem is egy érzékeny kiskamasz:)
Nem baj, majd ő is felnő egyszer. Mindenesetre butaság korán, felkészületlenül beleugrani a szexbe, minek siettetni a felnőttlétet? Soha többet nem tér vissza ez az időszak, inkább ki kellene élvezniük a gondtalan éveket, minthogy plusz aggódnivalót generálni maguknak:S
2010. nov. 2. 20:22
17/39 anonim válasza:
Na igen. Egyesek ráadásul olyan k*rva érettnek képzelik magunkat, hogy nem védekeznek, és utána jönnek a "Terhes vagyok?" jellegű kérdések.
2010. nov. 2. 20:25
18/39 anonim válasza:
20:16 ... 18 éves vagyok, szóval ez most nem jött össze, és azért mondtam, h ők érettebbek, mert ők nem foglalkoznak ilyen h.lyeséggekel, mint egy barom fórumon vitatkozás h.lyeségeken, inkább foglalkoznak a hormonjaik működésének eredményével.
2010. nov. 2. 20:28
19/39 anonim válasza:
Igen, valóban így van. Ami még mindig nagyon érdekes számomra, hogy a tini lányok valami álomvilágban élnek a szexxel kapcsolatban. Már hallottam ilyeneket: nem eshetek teherbe az első randin, amikor a szüzességem elvesztem, ha a fiú szűz, ha a fiú kiveszi.
Nem is értem, ezt honnan szedik.
2010. nov. 2. 20:29
20/39 anonim válasza:
Kedves 18 éves, azért ne legyen ilyen nagy arcod... Akkor nem érzékeny kiskamasz vagy, hanem egy későn érő nagykamasz.
Majd ha lesz egy lányod mint nekem, akkor te is meg akarod érteni, mi motivál egy ostoba kamaszlányt, hogy szexeljen. Mire oda kerülünk, azért jó lenne, ha nem így gondolkodna a gyerekem, mint te. Mert ha a hormonok vezérelnének bennünket mindig, akkor ágyba ugranánk mindenkivel, akinél éppen tombolnak a hormonjaink? Bocs, de azért nem nevelnék rib@ncot a lányomból csak azért, mert a kamaszkor hormonális változásokkal jár.
Nem mellesleg édes, hogy éretlennek tartasz bennünket:) És a lekvár teszi el a nagymamát:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!