Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A kamasz lányok EGY RÉSZE...

A kamasz lányok EGY RÉSZE miért nem becsüli annyira önmagát, hogy ne adja oda a testét már 14-15 évesen?

Figyelt kérdés

Miért nem várjátok meg az őrjítő nagy szerelmet,még ha később is jön???

(tisztelet a kivételnek)

2010. nov. 2. 13:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
46%
Ja, és remélem az én lányomnak lesz annyi esze, hogy a hormonok miatt nem b@szatja meg magát mindenkivel, inkább fórumokon vitatkozik a témáról. Elég szomorú, hogy majdnem felnőtt vagy, és így gondolkozol a témáról.
2010. nov. 2. 20:34
 22/39 anonim ***** válasza:
33%
20:34-nél a pont. Egyetértek.
2010. nov. 2. 20:45
 23/39 anonim ***** válasza:
51%
A 18 éves vagyok. Én egy szóval sem mondtam, h helyes, csak adott egy kérdés, amire én válaszoltam. Úgyhogy le lehet állni ezzel a h@lyeséggel.
2010. nov. 2. 21:20
 24/39 anonim ***** válasza:
91%

Hát én leírom az esetem le lehet szólni ez van:

13 évesen vesztettem el egy sráccal akit nem is ismertem kb. ő 16 volt.

Miért? Mert azt akartam, hogy törödjenek velem. Mert menekültem.. Mert olyan jó volt h végre a fiúk észrevettek.. Kiskoromba mindig dagi volta mostmár normál testalkatú.

A szüleim is régen.. Nem túl fényes családi szitu alkoholista apák meg öngyilkos anyák, báty akinek minden hihetetlenül jó. Aztán egy kamasz aki mint korához illik midenben a rosszat látja és leakarja szarni az egészet.

Megtettem. Bánom-e? Nem tudom, kétlem, hogy most aztkivánnám h szűz legyek és veszítsem el újra, lehet h bennem van a hiba de semmi csodásat nem találtam a szüzzesség elvesztésébe. Fájt és szar volt.

Most több mint 1 évvel később van. Volt közben egy 2,5 hóanapos kapcsolatom aminek sajnos véget kellet vetnem a sráccal kiegyensúlyozott életünk volt minden téren. Szerettem, szeretett. Megvolt a kapcsolatunk az ágyba is teljesen egészségesen védekezve. Minden rendbe volt. Aztán volt egy 1 hónapos kapcsolatom ahol jobban szerettem a srácot mint ő engem. Szakított még mindig hiányzik. Teljesen normális ember lettem végül is volt egy durva évem piával esetenként fűvel és sexel... De túlléptem rajta, nem büszkén gondolok rá. Kifejezzetten szégyelem. Itt azért irom csak le mert ugyse tudjátok ki vagyok. Ennyi.

2010. nov. 2. 22:14
 25/39 anonim ***** válasza:
36%

22:14, valószínűleg még névvel együtt sem tudnánk, hogy ki vagy, de tök mindegy, elvégre ez a lényege egy anonim oldalnak.

A családi hátteredet sajnálom, nekem sem túl fényes a múltam. Azonban ez még véleményem szerint nem elég ok arra, hogy 13 évesen szexelj. Sőt, ami azt illeti, semmi nem indok rá. Szóval ez elég éretlen, p*csákhoz méltó, számomra r*bancos cselekedet volt, már ne is haragudjál. Nem csak a kor miatt, hanem azért is, mert alig ismerted a srácot. Én szégyellném magam a helyedben.

2010. nov. 2. 23:30
 26/39 anonim ***** válasza:
47%

1.MTV

2.VIVA TV

2010. nov. 3. 16:08
 27/39 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 18 éves, ez egy kérdezz felelk oldal, ahol mindenki elmondhatja a saját véleményét. Az, hogy szerinted hülyeség, vagy sem, az teljesen hidegen hagy engem. Ugye nem gondolod komolyan, hogy megmondhatod másik embernek (pláne 18 évesen egy felnőttnek), hogy mit csináljon? Ha nekem ahhoz van kedvem, akár minden nap ötször vitatkozhatok a témán, neked aztán semmi közöd hozzá. Ha akarom leállok, de nehogy már te mondd meg nekem, hogy mit csináljak.

Előbb talán fel kellene nőni, aztán belekotnyeleskedni a felnőttek világába.

2010. nov. 3. 17:11
 28/39 anonim ***** válasza:
72%
17:11 ki mondta neked, h hagyd abba a vitázást? Én nem, én csak elmondtam az igazságot róla, h szánalmas vagy. Ha te ezt így akarod elintézni, h nagy felnőttnek titulálod magad és beszólogatsz, akik fiatalabbak nálad, akkor ám legyen. de ezzel csak magadat minősítetted. De nyugi. Nem késő még, h felnőtt fejjel tanulj esetleg, vagy szórakozz, és ne az internet add az okosat.
2010. nov. 3. 17:22
 29/39 anonim ***** válasza:
49%

20:45 vagyok. Hadd idézzek:

"A 18 éves vagyok. Én egy szóval sem mondtam, h helyes, csak adott egy kérdés, amire én válaszoltam. Úgyhogy le lehet állni ezzel a h@lyeséggel."

Ezalapján kijelenthetem, hogy igenis te mondtad, hogy álljunk le, tehát ezt ne tagadd le!

2010. nov. 3. 18:08
 30/39 anonim ***** válasza:
60%

17.11 vagyok. Édes, ahogy pattogsz, de ha valóban felnőtt lennél, akkor nyilván tudnád, hogy ismeretlen embereket nem lehet ennyiből megítélni. A még kissé butácska kislányok sajátja, hogy ilyen nagy szavakat használjanak, és két kommentből megmondják a frankót:)

Csillagom, engem cseppet sem zavar a korod, nagyon sok 18 éves lányt ismerek, akik értelmesek, csak az zavart, hogy te még nem érted el ezt a kategóriát, de azért osztod az észt. Tudod, nem az a baj, hogy fiatalabb vagy, hanem hogy butább:)

Amúgy én nyugodt vagyok, és igen jól szórakozom azon amit művelsz:)

Mindenesetre te vagy a bizonyíték arra, hogy milyen sok mindenre oda kellene figyelni a szülőknek a nevelés során. Majd odafigyelek, hogy az én lányom ne legyen szemellenzős, ömlengő, és saját magától elszállt:)

2010. nov. 3. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!