Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Velem van a baj? Szerintem én...

Velem van a baj? Szerintem én nemtehetek róla!

Figyelt kérdés

14/L vagyok és félek a horror filmektől.

Egyszer néztem bele a "Viasztestek"-be de még a bemutatóját is alig birtam végignézni pedig abban nemvolt semmi gyilkolászás. Utálok egyedül sötétben hazamenni, és egyedül se merek itthon lenni.

Ha valamit látok a TV-ben úgymond "bebeszélem" magamnak ,hogy ez igazából is megtörténhet és elképzelem hogy valóban megtörténik velem.

Anya már tudja , hogy nemmerek sötétben egyedül sétálni.

Mesélte, hogy kiskoromban is mindig becsuktam a szemem ha valami verekedés volt a TV-ben.

Kilehet valahogy ebből úgymond "gyógyulni" ?

Szerintem időmultán magától nemoldódna meg :s

2010. nov. 2. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el nézni gyerek horrorokat...Most nem jut eszembe egy se, mert körülbelül 10 évesen kinőttem belőlük :D de persze mindenki más.. szóval nézz utána, az ilyen "gyerek horroroknak" mint pl: Rémségek Cirkusza.. Nem egy nagy film, de kicsit azért ijesztő.. tényleg csak minimálisan.. bocsi de nagyon nem tudok segíteni.. nekem például a gyilkos elmék, (ami 18-as az RTL-en) a kedvenc sorozatom :D szóval nem én lennék a legalkalmasabb arra hogy tanácsot adjak neked, de azért remélem segítettem valamit :)) 13/L
2010. nov. 18. 15:22
 12/13 A kérdező kommentje:
azért köszönöm :)
2010. nov. 18. 16:51
 13/13 anonim ***** válasza:

A sötétben minden ember fél, még akkor is, ha nem tud róla.

Az ember úgy van "beállítva", hogy amit nem lát, attól még akkor is tart, ha valójában nagyon bátor természetű.

Ez valakinél erősebb, valaki nem is tud róla, de ez mindenkivel így van, és hidd el, sokan vannak úgy, mint te.

Ez teljesen normális, tehát nyugi! (olyan idős koromban, mint te, én is pont ugyan ilyen voltam, sőt még most is, és mégis ember lett belőlem)

33/n

2010. nov. 18. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!