Engednéd a 15 éves lányodnak hogy a barátjánál aludjon, vele egy szobában?
Persze, de én is mennék és ott aludnék...
Basszus te nem voltál 15éves?
Ha tiltod neki, majd megoldja, úgy, hogy te nem is tudsz róla...
Nem tiltani kell, hanem úgy nevelni, hpgy elmondhasson bátran mindent, és tisztában legyen mi ellen hogyan védekezhet és m8nek mi a következménye.
Kamaszként csak fiú barátaim voltak, sokszor aludtam náluk, mert bejárósként csak így tudtam bulizni menni velük. 15 éves koromtól kezdve kb. Általában én +2-3 srác, a fiúk a kanapén aludtak meg ahol helyet találtak a nappaliban, én meg a haverom szobájában egyedül. Ha többen voltunk, akkor egyszer-kétszer aludtunk együtt, de soha nem volt köztünk semmi egyikükkel sem.
Egyébként meg ha lenne is valami köztük, akkor inkább a srác szüleinek lakásán, mint egy parkban vagy egy lépcsőházban (ilyet is ismerek). Amit tenni tudsz, hogy bízol benne és beszélgetsz vele a védekezésről amennyiben még nem tetted.
27/N
Te vagy a naív, 14 évesen a 14éves barátnőmet matekórán ujjaztam meg a hátsó padban...
És első szex szüleinél "házi csinálás" közben történt ráadásul az ajtaja sem volt zárható, úgy paráztam mibt a fene, dehát megoldottuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!