Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy a barátjánál aludjon egyik este?
Figyelt kérdés
A fiú 17 éves2021. dec. 3. 20:52
6/27 anonim válasza:
Kedves lepontozó igennel felelő.
Nem tetszik,hogy gyereklányunkat nem engedjük,hogy ott aludjon a fiúnál? Attól mert te engeded,örülj magadnak. Nem mindenki nevel ribbb@ncot a lányából
7/27 anonim válasza:
Igen :) engem is engedtek 15 évesen ottaludni az akkori pasimnál, mégse feküdtünk le csak mikor 16 lettem.
Apa tiltakozott egy kicsit, de végülis megengedte. Szerintem ez a gyerek személyiségétől is függ, illetve hogy mennyire szimpatikus vagy unszimpatikus a pasija. Egy kis tróger kivagyi "lazac csávó" félével nem engedném, de egy normális fiúval igen. És kapna pénzt óvszerre, vagy magát az óvszert.
10/27 anonim válasza:
Nem. Az együttalvás nálam a felnőtt párkapcsolatok része, 15 évesen nem kell az aktuális szerelménél aludnia, ez van.
Majd 17 felett engedném, bizonyos időközönként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!