Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy a barátjánál aludjon egyik este?
Azért, mert 15 évesen egy lánynak vannak szexuális vágyai, még nem lesz rib...nc.
Imádom, hogy szerintetek csak akkor csúszik le a bugyi ha sötét van és van ágy.
2 osztálytársam rendszeresen a suli pincehelyiségében (ami "konditeremmé" volt alakítva) szexeltek.
Én az első pasimmal meg a katólikus ifjúsági klub (ami nem az én iskolám klubhelyisége volt, de bárki bemehetett) egyik elvileg elzárt szobájában a padlón 😁 a kulcsot a pap zsebéből lehetett megszerezni aki felakasztotta a kabátját a fogasra és csocsózott a fiúkkal.
Szóval jaaaaaa neeeem nem engedném hogy együtt aludjanak. Dugjanak csak a parkban mint a barátnőmék akik majd összeszarták magukat amikor arra ment egy kutya, vagy autóban mint egy másik barátnőm.
Kotont se adjatok, hisz ha nincs este, szoba, ágy és óvszer, akkor örökre szüzek maradnak....
Azt felejtitek el, hogy a tinédzsereket nem érdekli a véleményetek ezügyben, az hogy hol veszítik el a szüzességüket (lányok esetében legalábbis) az ő döntésük lesz nem az anyjuké. A hol már egy másik kérdés, itt lehettek jófejek és adhattok nekik esélyt hogy ne egy kocsi hátsóülésén legyen.
De pontozzatok le nyugodtan, tudom az igazság fájdalmas.
És nem vagyok tini már, felnőtt nő lettem, 4 évig volt gimi alatt ugyanaz a pasim, ribbannc se vagyok.
Nem. Ez csak is annak a bizonyítéka, hogy tinédzserkorban nem anyuci meg apuci véleménye, döntése számít, hanem a saját vágyaik megélése. Mai világban már 9-10 éves lányok (sőt! 6 éves lányok) is menstruálnak, hamarabb érnek minden tekintetben, és nem 20 éves korukba fogják elveszteni a szüzességüket. Ez igaz a fiúkra és a lányokra is.
"Ha tiltással nevelsz, hazugságra tanítasz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!