Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondolnál, ha megtudnád...

Mit gondolnál, ha megtudnád hogy a 14 éves lányod már nem szűz?

Figyelt kérdés
2024. aug. 11. 22:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%

"Lehet, hogy 14 évesen szexelni nem jó dolog, de én annak sem örülnék, ha a 16 éves lányom ennyire zárkózott, karót nyelt típus lenne, akkor is elgondolkoznék, hogy nem rontottam-e el valamit."

Miért, csak akkor lehet egy gyerek boldog, ha iskola után csavarog, bulizik, fiúzik, szexel? Érdekes.

2024. aug. 12. 17:49
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon dobálóztok a magánüggyel, bezzeg ha hazaállít a 14-17 éves azzal, hogy terhes és abortusz kell vagy megszülni a gyeret vagy csak szimplán nőgyógyász valami jó kis betegség miatt ami kezelésére is kell a pénz persze már egyből nem magánügy...

Azután, hogy ezeket jogilag 100%-ig egyedül intézheti na azután az! Addig nyugodtan tanulhat otthon összezárt lábakkal! Nem kell sehová sietni!

2024. aug. 12. 18:30
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
Attól még hogy szexel, nem lesz terhes. Én sem vagyok az, pedig élek szexuális életet. Létezik olyan dolog, hogy védekezés.
2024. aug. 12. 18:34
 24/25 Szabó István 71 válasza:
82%
12 éves lányok már nem szüzek , igaz max a szülök nem tudnak róla ! Nőgyógyász tudna mit mesélni . Sokk ember aki itt pislog , egy jó tanács mielőtt meg jön az első vérzés nem ártana a szexről beszélni + a védekezésről ! És ne a szomszéd , vagy a barátok és az internet világosítsa fel a lányod & a fiad ! + itt senki nem volt fiatal ?! :-)
2024. aug. 15. 03:15
 25/25 anonim ***** válasza:
36%

"Miért, csak akkor lehet egy gyerek boldog, ha iskola után csavarog, bulizik, fiúzik, szexel? Érdekes."

Nem a fiúkról meg a szexről volt szó, hanem hogy mindig megy haza suli utàn. Én azért szeretném, ha a 16 éves gyerekemnek lennének barátai, akikkel "minőségi időt" tölt (ami lehet sima csellengés is, de mozi vagy egyéb is), nem csak telefonnyomkodás otthonról vagy annyi sem...

2024. aug. 15. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!