Mit gondolnál, ha megtudnád hogy a 14 éves lányod már nem szűz?

"Lehet, hogy 14 évesen szexelni nem jó dolog, de én annak sem örülnék, ha a 16 éves lányom ennyire zárkózott, karót nyelt típus lenne, akkor is elgondolkoznék, hogy nem rontottam-e el valamit."
Miért, csak akkor lehet egy gyerek boldog, ha iskola után csavarog, bulizik, fiúzik, szexel? Érdekes.

Nagyon dobálóztok a magánüggyel, bezzeg ha hazaállít a 14-17 éves azzal, hogy terhes és abortusz kell vagy megszülni a gyeret vagy csak szimplán nőgyógyász valami jó kis betegség miatt ami kezelésére is kell a pénz persze már egyből nem magánügy...
Azután, hogy ezeket jogilag 100%-ig egyedül intézheti na azután az! Addig nyugodtan tanulhat otthon összezárt lábakkal! Nem kell sehová sietni!

"Miért, csak akkor lehet egy gyerek boldog, ha iskola után csavarog, bulizik, fiúzik, szexel? Érdekes."
Nem a fiúkról meg a szexről volt szó, hanem hogy mindig megy haza suli utàn. Én azért szeretném, ha a 16 éves gyerekemnek lennének barátai, akikkel "minőségi időt" tölt (ami lehet sima csellengés is, de mozi vagy egyéb is), nem csak telefonnyomkodás otthonról vagy annyi sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!