Mit gondolnál, ha megtudnád hogy a 14 éves lányod már nem szűz?
Figyelt kérdés
aug. 11. 22:11
1/25 anonim válasza:
Korainak találnám. Szeretném tudni a részleteket. Ki, gól, hogyan ismerte meg, kapcsolatban vannak e, komoly a dolog, hány éves a srác, mind a ketten akarták, nem bánta e meg stb.
Persze csak finoman kérdezgetném ki. Nem akarom hogy még zárkózottabb legyen. Ha túl erősen megyek neki a "vallatással" csak elijesztem.
2/25 anonim válasza:
Én is korainak találnám, viszont átvenném vele a védekezést mégegyszer és biztosítanám hogy rám mindig számíthat 🤷♀️
3/25 anonim válasza:
Azt éreztetném vele, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, és összetörte az apja szívét
4/25 anonim válasza:
Semmit. Mi kellene gondoljak más szexuális életéről?
5/25 anonim válasza:
Hogy így már biztos nem fog 20 évesen balf.szkodni, mint én.
6/25 anonim válasza:
Egyetértek az 1-essel. Borzasztóan megijednék és aggódnék érte, mert ez nagyon korai, de kedvesen kezelném. Biztosan próbálnék megtudni mindent, hogy biztosra menjek, hogy semmilyen szinten nem sérült (ez a beleegyezési korhatáron van, én ezt egyébként törvényileg is nagyon korainak tartom). Nagy valószínűséggel keresnék neki egy pszichológust is, hogy teljesen biztos lehessek benne, hogy rendben van.
8/25 anonim válasza:
Azt, hogy valamit nagyon elrontottam.
Az enyém egyébként 16, és tudom, hogy még nem volt fiúval. Igen, most jöttök majd azzal, hogy nem meséli el, meg nem hasonlók. De mi tudjuk, hogy mikor hol van. Iskola után egyből hazajön, bulizni nem jár, zárkózott, magának való gyerek. Egészen biztos, hogy nem volt ilyesmi nála.
Én nem is értem, hogy másnál ez hogy fordulhat elő, egy 14 éves lány még gyerek.
9/25 anonim válasza:
Egyeseknek attól kevesebb lesz a szemükben a gyerekük, mert szexuális életet él.... Mi ezen a szégyen? Kinek ártanak vele? Érezzék jól magukat, védekezzenek, vigyázzanak magukra.
10/25 anonim válasza:
Kérdező, mit gondolnál a lányodról, ha 14 éves korában először evett volna pizzát? Nagyjából ennyi értelme van a kérdésnek. A szűzesség nagyon fel van fújva, nem lesz attól más ember mert már nem szűz. Azért ekkora jelentőséget ne tulajdonítsunk egy f@sznak, hogy ettől most aztán minden megváltozott és hú meg ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!